Connery

Her er de nominerede til årets Danish DeeJay Awards

Blak er topscorer

Branchen har altså været rimeligt nede mette, eftersom Blak er årets topscorer med hele 6 nomineringer til Danish DeeJay Awards. 

Vanen tro er årets nominerede til showet udvalgt af et stort panel på godt 500 danske DJ's. 

Med 4 nomineringer hver er duoen Benal, og de 2 kendte DJ-artister højt på listen over dem der har mulighed for at løbe med priserne til årets show. Benal er bl.a. nomineret som Årets Danske Artist og for Årets Danske Album mens de 2 andre er bl.a. nomineret i Årets Danske DeeJay.
Benal har virkeligt haft et forrygende år med album, tour og ikke mindst sangen “Fri” featuring Suspekt, har bragt dem højt op på den danske musikhimmel. 
Kölsch dækker over techno-versionen af Rune RK, der er all-time mest nominerede til DDJA. Han gør det forrygende, mest i udlandet hvor han virkeligt har hul igennem. Kongsted har også haft endnu et flot år, bl.a. med hittet "Wild Child” han udgav sammen med Cisilia.


I midterfeltet af nominerede dukker navne som Phlake, Snavs, Faustix op med 3 nomineringer hver, og lige efter dem MØ, Rasmus Seebach, Topgunn og Christian Nielsen med hver to muligheder for at tage hjem fra DDJA med en statuette.
Der er naturligvis tale om navne der alle har gjort det fantastisk i det forgangne år, i vidt forskellige genrer - og det i både ind- og udland. MØ har jo forlængst etableret sig i verdenstoppen, og Rasmus Seebach topper ofte pladesalget i Danmark, og spilles også flittigt på landets diskoteker. De forholdsvis nye i klassen som Phlake, Snavs og Faustix - de tilhører alle den nye sprudlende generation. 

Du kan se hele feltet af nominerede her. 

ANNONCE

Danish DeeJay Awards 2017 tager konceptet helt tilbage til rødderne. 

Årets show afholdes i Amager Bio, en venue der muliggør en lille håndfuld tilskuere, som kan komme med ind og feste med etablerede og hårdtfestende branchefolk. 

Hvis du vil opleve stemningen, er det bare om at komme ind og få sikret dig en billet nu! 

Showet afholdes den 16. april 2017. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt