Connery

Wear It Like You Mean It !

3 UPFRONT Caps - 3 Vindere!

Wear It Like You Mean It !

UPFRONT – til musikken & DJ’en i dig

Baseret på en fælles forkærlighed for vinyler og DJ miljøet skabte to DJ’s UPFRONT i 2009 og trods sin unge alder har brandet allerede haft en kæmpe indflydelse på headwear gamet i Europa.
UPFRONT er headwear, hvor trends, vibes og nye idéer møder scenen og gaden. Den unikke kombination er mundet ud i et brand, der rummer alt fra sporty, street og fashion produkter.

Block parties, gaden og musikscenen har inspireret brandet og med sloganet ”Wear It Like You Mean It” er du sikker på at skille dig ud fra mængden med et UPFRONT produkt på hovedet. På grund af det brede udvalg, kan du være helt sikker på at finde noget UPFRONT, der passer perfekt til dig, hvad enten du er på vej på arbejde mandag morgen eller på klub en fredag aften.

ANNONCE
I denne uge finder vi hoveder til disse caps! - Wear It Like You Mean It ! I denne uge finder vi hoveder til disse caps!

Nu kan du også ”Wear It Like You Mean It”

I denne uge udlodder vi 3 caps til 3 heldige vindere. Konkurrencen løber frem til tirsdag den 15. september kl 16.00. Vinderne trækkes i lod, blandt de rigtige svar. 

Det eneste du skal gøre for at deltage er at besvare spørgsmål herunder:

ANNONCE
Wear It Like You Mean It !
Del
Deltag i konkurrencen
Konkurrencen er slut - det er ikke muligt at deltage længere!

Seneste nyt