Connery

Shaq!

Mit første rigtige gig nogensinde var til et autonomrave til Aarhus Kulturnat i Mejlgade

Min DJ-karriere startede tilbage i 2009, da jeg blev nonfimeret og endelig havde pengene til at købe mit første rigtige udstyr. Jeg har været igang lige siden. Ambitionen er at udgive mine egne ting og komme ud med det musik, jeg har på hjertet og som jeg mener, vi mangler på den danske musikscene.   

Tuborg Apropos Live er altid på unikke locations - påvirker omgivelserne dit sæt? 

Omgivelserne inspirerer mit sæt og det er faktisk med til at løfte niveauet, idet vi hele tiden forsøger at udfordre os selv og hinanden. 

Speaking of unik location, hvor var det første sted, du legede DJ? 

Mit første rigtige gig nogensinde var til et autonomrave til Aarhus Kulturnat i Mejlgade, hvor jeg for alvor blev forelsket i den mørke klublyd.

Hvor peger du, når ordet inspiration kommer på bordet? 

Uhh, der er rigtig mange, men hvis jeg skal prøve og pege på nogen, vil jeg sige Hannah Wants,Cajmere, Jamie Jones,Christian Piers, Schlachthofbronx eller Alan Fitzpatrick - Kunstnere der virkelige er med til at fremme en god klubbet lyd!

Mest requestede track, og er der noget du IKKE vil røre ved? 

Mest requestede track "Spil noget vi kan danse til" hvilket jo er relativt? Til "tracks jeg aldrig vil røre ved" vil mit svar nok være ting, jeg ikke personligt kan stå inde ved.

Hvordan vil du beskrive din musik/stil?

Houset i alle sine former, mørkt og altid sexet!!!

Hvad er dit bedste DJ-minde - og hvorfor?

For blot at nævne nogle har mine spillejobs i Italien, Frankrig, Prag, Berlin og til Distortion været de mest mindeværdige og med talentfulde kollegaer til bare at gøre oplevelsen endnu federe.

Apropos Live: Shaq from Apropos Live

ANNONCE

Fang ham live, lige om lidt!

Distortion: #Gadekryds X Distortion, 3/6-2015

Aarhus: S.T. Valentin præsenterer, 20/6-2015

Shaq

Shaq er opvokset i den aarhusianske forstad Viby. Han har været DJ, siden han var 13 år, hvor han spillede sit første job på to almindelige CD-afspillere til en fest på en ungdomsklub. Det satte gang i en lyst, som han lige siden har haft svært ved at give slip på. Hans drive har virkelig fået ham langt i en ung alder. Han har varmet op for artister som Kid Ink (US), afviklet T-Pain's koncert som DJ og spillet på klubber i udlandet for over 5.000 personer. SHAQ er ustoppelig, og vil kun en vej - fremad! 

Facebook: Facebook.com/deejayshaqfans

Soundcloud: Soundcloud.com/deejayshaq

UdgivelseNIGHTCAP

ANNONCE
Del

Seneste nyt