Connery

faustix

Nyt udspil feat. Barbara Moleko og Captain Mackay

Faustix er over det hele pt. eller, sådan føles det i hvert fald. Sommeren har budt på det enorme hit Come Closer, der bare på Spotify har rundet 9 millioner afspilninger. Dertil kommer æren af at remixe David Guettas EM-sang; This One's For You. Pretty cool.

Så var der tracket Revolution, der blev skabt i samarbejde med Diplo, og som sidste år var at finde på blandt andet soundtracket til Step Up: All In.. Det blev brugt som et led i Bernie Sanders præsidentkampagne i sommers, inden han måtte vige pladsen for Hillary Clinton. 

Som om det ikke skulle være nok, er Faustix lige nu frontmand for Snickers nye "Who Are You When You're Hungry"-kampagne. En arbejdsom herre. 

I dag er Faustix så ude med seneste udspil - 'Don't U Worry'. Ja, det er videoen ovenfor. (Klik her for at fange den på Spotify)

Nu udsender Faustix sin helt nye single ”Don´t U Worry", som er lavet i samarbejde med Barbara Moleko og Captain Mackay fra twerkhall trioen Gong Fellaz.

"Jeg synes, at Barbara Moleko er supersej og jeg har altid gerne villet arbejde med hende. Faktisk skrev hun til mig en måned før jeg skulle i studiet med den nye single og spurgte, om vi skulle lave noget sammen", fortæller Faustix.

ANNONCE
Del

Seneste nyt