Connery

Hedegaard om DDJA2015

"Jeg kan afsløre så meget: At det bliver et powersæt." lyder det fra manden

Danish DeeJay Awards 2015 står for døren, og som optakt, har vi været ude og tale med et par af de tidligere vindere og acts. Denne gang er det Rasmus Hedegaard, der står for skud.

Hedegaard var på scenen med et vildt sæt, sidste år. Det kan du se herunder:

ANNONCE
Hedegaard Feat. Brandon Beal, Kesi - DDJA 2014
Hedegaard om DDJA2015

Q: Rasmus, det er ikke længe siden vi fik historien om din vej til hitlisterne (Læs interviewet her), hvordan passer DDJA ind i den fortælling?

Rasmus: "Første gang jeg var med til det var for et par år siden hvor jeg var nomineret til årets remix for mit 'Next Episode' remix."

Du skal optræde til DDJA igen, i år. Kan vi forvente et endnu vildere set? Og kan du løfte sløret for noget af det?

"Jeg kan afsløre så meget: Det bliver et powersæt. Vi overvejer at løfte sløret for en kommende single, der i min verden har kæmpe hitpotentiale. Men mere kan jeg ikke sige."

ANNONCE
Twerk it like Miley - DDJA14 - Hedegaard om DDJA2015 Twerk it like Miley - DDJA14

Du er nomineret til Årets Danske Remix, i Flamboyant regi – Hvordan fungerer den konstellation?

"Jeg kontaktede Matt Hawk for et par år siden, da jeg var meget fascineret af nogle remix han havde lavet, og siden er vi blevet gode venner. Vi lavede først et "Shake that" remix men "Escobar" blev det seneste."

Du er også nomineret i kategorien som Årets Danske Producer, i et stærkt felt. Tillykke med det – Hvem er årets udenlandske producer, i din optik?

"Mange tak. De andre nominerede i denne kategori er super dygtige, så jeg synes, at det er fortjent, ligegyldigt hvem der vinder. Årets udenlandske producer må nok være Diplo. Han sidder virkelig tungt på den lige nu!"

ANNONCE
Nice to know:

Hedegaard: Rasmushedegaard.com

Danish DeeJay Awards 2015: Øksnehallen 30. april kl 18.00

Billetter: HER

Del

Seneste nyt

Annonce