Connery

De nye PlayStation 5-farver er flottere i virkeligheden

Foretrækker du en af disse fem over hvid?

Tilbage i december 2021 løftede Sony sløret for fem nye muligheder for at give den flygtige PlayStation 5 en ny farve. 

Farveskiftet til selve konsollen kommer i form af nye cover-plader, som er et ekstra tilkøb man kan gøre - mens DualSense controlleren simpelthen lanceres i de fem nye farver som produktvarianter. 

Det første kig tilbage i december var begrænset til en digitalt renderet video af de nye farver på en mørk baggrund - som gjorde det svært at bedømme, hvilket look de nye farver egentlig ville give spilkonsollen. 

Vi har nu fået syn for sagen i virkelige omgivelse. Under CES2022 havde Sony, som en af meget få ting, udstillet de nye farver til både konsollen og controlleren. Så tjek dem ud her, og mærk efter om PS5 gør sig bedre i en anden farve end hvid. 

De fem nye farver hedder Starlight Blue, Nova Pink, Cosmic Red, Galactic Purple og Midnight Black. 

Vi afventer stadig priser fra PlayStation, der dog mener at kunne sælge udstyret i 2022 - spørgsmålet er så blot, om de også har konsoller at sælge? 

ANNONCE
PlayStation 5 cover-plader - Foto: Mikkel M. Vermeulen - De nye PlayStation 5-farver er flottere i virkeligheden PlayStation 5 cover-plader - Foto: Mikkel M. Vermeulen
DualSense controller i nye farver - Foto: Mikkel M. Vermeulen - De nye PlayStation 5-farver er flottere i virkeligheden DualSense controller i nye farver - Foto: Mikkel M. Vermeulen
Del

Seneste nyt