Connery

Nu kan man endelig få PlayStation 5 i sort - og rød, blå og pink...

Officielle Console Covers er på vej fra Sony PlayStation

Lige siden PlayStation blev lanceret i slutningen af 2020, har den alene været tilgængelig i en hvid variant - til stor frustration for mange konsolfans, som foretrækker sort, eller andre muligheder. 

Lige så længe som PlayStation 5 har været på markedet, er der også dukket muligheder op, for at købe uofficielle nye plader til at udskifte den originale hvide variant, med mere farverige muligheder. 

Men det har PlayStation ikke set sig glade for, og en efter en, er producenterne af de uoriginale PlayStation 5-covers blevet mødt med sagsanlæg - den første sag var PlateStation, der allerede inden PlayStation 5 kom i butikkerne, var klar med alternative sorte plader - det blev dog hurtigt lukket ned. Efterfølgende har mobil-cover producenten Dbrand trukket en længere runde med PlayStations advokater: Dbrands første DarkPlates 1.0, mindede for meget om det originale design fra PlayStation, hvilket promptede Dbrand til at ændre designet, lancere DarkPlates 2.0, sammen med en salgsside der mere eller mindre var skrevet op, omkring hvad de mener er dårlig praksis fra PlayStations advokatfirma. 

De mange sager omkring uoriginale cover-plader til den eftertragtede konsol, har hele tiden bygget op til en ting: Selvfølgelig vil PlayStation selv sælge - og tjene penge, på at folk kan tilpasse konsollen til egen smag. 

ANNONCE
PS5 Console Covers

PlayStations eget bud på farvetilpassede plader hedder PS5 Console Covers, og er udskiftelige plastikplader, som lanceres i farverne Midnight Black og Cosmic Red i januar 2022, mens farverne Nova Pink, Galactic Purple og Starlight Blue dukker op senere i 2022. 

Det paradoksale er, at det sikkert er lettere at få fingrene i et sæt covers, end en PlayStation 5 i almindelighed.

PlayStation har endnu ikke afsløret priserne på deres officielle farveplader - men lanceringen af de nye farver akkompagneres af nye originale PS5 controllers i tilsvarende farveskema. 

ANNONCE
PS5 nye controller-farver
Del

Seneste nyt

Annonce