Connery

Her er LeBron James' PlayStation 5

PlayStation udgiver the chosen one

PlayStation har kickstartet deres nye Playmakers-program med et special edition PS5-kit bestående af dækplader og en DualSense Controller, der er blevet designet (eller tegnet på) af basketlegenden LeBron James. 

PlayStation Playmakers skal igangsætte en række samarbejder mellem spillekonsollen og udvalgte kendisser og kulturpersonligheder, så vi kommer formentlig til at se flere af disse special editions fremover. 

Samarbejdet mellem LeBron James og PlayStation er en helt unik PlayStation 5-konsolcover og DualSense trådløs controller. Konsolpladerne og controlleren er designet med personlige elementer og ordsprog, som har været betydningsfulde i LeBron James' liv og karriere. Tilbehøret er inspireret af LeBrons kærlighed til gaming og hans engagement i lokalsamfundet, og de vil være tilgængelige i et begrænset oplag i udvalgte lande.

ANNONCE
LeBrons DualSense controller - Her er LeBron James' PlayStation 5 LeBrons DualSense controller

LeBron James udtaler om samarbejdet: "Det er stadig vildt at tænke på, at en dreng fra Akron, der voksede op med at spille spil, nu får mulighed for at designe noget som dette. At designe et konsolcover og en controller med PlayStation, der hædrer mine 'I Promise'-elever og vores oprindelse, er ret fedt. Jeg håber, at det er noget, der fortsat vil inspirere alle, der rører ved det, og at de vil have det sjovt med at finde mening i hver eneste detalje."

Fans vil kunne forudbestille de unikke PlayStation 5-accessories eksklusivt gennem direct.playstation.com senere på året.

ANNONCE
Del

Seneste nyt