Connery

Test: Turtle Beach Recon - giver mere kontrol til Xbox-gamere

Mere controller-funktionalitet for færre penge - hvis du kan leve med kablet!

5 ud af 6 stjerner

Hvis du kan se dig ud over, at vi her har at gøre med en kablet konsol-controller, har Turtle Beach ret meget at byde på, i deres nye alternativ til de originale Xbox One og Xbox Series X|S controllere - I forhold til Xbox One-controllere er den helt overlegen, mens den spiller mere lige op med den nyere Xbox Series-controller. 

Den primære grund til at hoppe på Turtle Beachs Recon-controller, er at den giver gamere utroligt meget frihed - for en beskeden pris. 

ANNONCE
Turtle Beach Recon vs Xbox Wireless Controller - Test: Turtle Beach Recon - giver mere kontrol til Xbox-gamere Turtle Beach Recon vs Xbox Wireless Controller

Recon er selvfølgelig udstyret emd alle de gængse Xbox-controls, og det indebærer også otte-retnings d-pad'en, som Xbox introducerede til deres seneste konsol. 

Designmæssigt er controlleren meget tæt på sit konsolrelaterede ophav, men byder alligevel på et godt greb, der over tid er væsentligt mindre opslidende, end en original controller - dette sker takket være de gummibelagte greb og trykker-knapper med forbedrede greb. 

ANNONCE
Turtle Beach Recon - thumb triggers - Test: Turtle Beach Recon - giver mere kontrol til Xbox-gamere Turtle Beach Recon - thumb triggers

Turtle Beach Recon byder i særdeleshed på tre features, som bringer controlleren op på et flot niveau. 

Thumb-triggers - Akkurat som mange pro-controllere, har Recon indbyggede triggers på undersiden. Disse kan fra standardopsætningen benyttes til at give en større følsomhed på motion sticken - noget der især giver mening i FPS-spil, hvor man ved at holde knappen på undersiden i bund, opnår en større præcision når man sigter efter sit næste bytte - og det fungerer fabelagtigt i skydespil. Funktionen hedder Pro-Aim, og giver mulighed for hurtigt at vælge imellem fire forskellige følsomhedsindstillinger.

Men det er også muligt at programmere andre knapfunktioner ind i triggerknapperne på undersiden - dette kan med stor succes benyttes til et væld af forskellige spiltyper, hvor nogle knapper på oversiden kan være anstrengende hele tiden at skulle nå - hvis de omprogrammeres og flyttes ned til tommelfingrene, er det meget mere behageligt at køre lange spilsessioner. 

ANNONCE
Turtle Beach Recon Controller - Test: Turtle Beach Recon - giver mere kontrol til Xbox-gamere Turtle Beach Recon Controller

Den tredje feature er den helt store moneysaver. Controlleren understøtter ikke bare 3.5 mm headset, men giver også komplet mulighed for at styre equalizer-funktioner og regulere game og chat-mix, mikrofonstyring og mere - En funktion der giver et givent gammelt analog headset samme fordele, som moderne high-end gamersæt. 

Kombinationen af disse features og et solidt design, resulterer i en kablet controller, der giver rigtig god mening over hele linjen. 

ANNONCE
Turtle Beach Recon Controller - 3.5 mm jack - Test: Turtle Beach Recon - giver mere kontrol til Xbox-gamere Turtle Beach Recon Controller - 3.5 mm jack

De eneste udfordringer med Recon: Controlleren er kablet, i en tid hvor standarden er trådløs - heldigvis har Turtle Beach tænkt over, at kablet skal være tilpas langt til sofa-gaming, og derfor får man da også et tre meter langt kabel med i pakken. 

Den anden udfordring er i forhold til at bruge controllerens mange funktioner - det er nemlig ikke helt intuitivt, hvordan man styrer omprogrammering af knapper, og den stejle læringskurve, betyder at det er nødvendigt at have brugsvejledningen tæt ved hånden, gennem de første par timer, hvor man skal lære det hele at kende. 

ANNONCE
Turtle Beach Recon Controller - Test: Turtle Beach Recon - giver mere kontrol til Xbox-gamere Turtle Beach Recon Controller

Pris og tilgængelighed

Turtle Beach Recon er tilgængelig i farvevarianterne sort og hvid/grå. Controlleren er kompatibel med Xbox One, Xbox Series X|S og Windows PC.

Prisen: 59,99 euro - Godt 450 kroner. (50 kroner mindre end en original Xbox Wireless Controller)

ANNONCE
Del

Seneste nyt