Connery

Top 5: Specielle Xbox Controllere i 2021

Xbox spytter den ene fede controller ud efter den anden... Hvad er din favorit?

Et sted hvor Xbox - i vores optik - har et kæmpe forspring i forhold til PlayStation, er i deres tilgang til at producere controllers i vilde og anderledes varianter. 

Og mens Sonys DualSense-controller har en række unikke og PS5-specifikke funktioner, har Microsoft valgt en anden tilgang, som gør deres controllere - også de nyeste, bredt anvendelige - og ikke blot på Xbox Series S|X konsollerne, men også på ældre Xbox One konsoller og til PC-gaming. (PlayStations DualSense-controllers fungerer også til PC - men den fulde oplevelse får man på PS5)

Der har altid været tradition for konsol-fabrikanterne, at udigve specielle controllers med unikke farvekombinationer og udsmykninger ved forskellige lejligheder - men i nuværende konsolgeneration er Xbox altså stukket fuldstændig af fra PlayStation. 

I skrivende stund fås PlayStations DualSense controller blot i tre farver: Original hvid, Midnight Black og Cosmic Red. Xbox derimod er allerede ude med 10 nye specifikke modeller - og et næsten uendeligt antal variationer, hvis man tæller deres Xbox Design Lab med i regnestykket. 

Siden Xbox Series X|S blev lanceret ved udgangen af 2020, har Xbox lanceret en række fede Limited Edition og Special-controllere - og her får du de mest interessante udgaver:

ANNONCE
Xbox Wireless Controller - 20th Anniversary Special Edition - Top 5: Specielle Xbox Controllere i 2021 Xbox Wireless Controller - 20th Anniversary Special Edition

1. Xbox Wireless Controller - 20th Anniversary Special Edition

20-året for den første Xbox-konsol markeres den 15. november 2021 med en specialvariant af den seneste xbox-controller. 

Jubilæumscontrolleren er et dedikeret throwback til den originale Xbox, med et farveskema i giftgrøn og sort-transparent plastik - og den originale sort/grønne Xbox-logo som Xbox Button. 

Den transparente finish er måske ikke så meget et direkte nik til den originale konsol, så meget som det er et throwback til dengang i 2001, hvor transparent elektronisk legetøj var noget af det vildeste man kunne få fingre i.

Vejl. pris 539,- kroner.

ANNONCE
Xbox Elite Series 2 - Halo Infinite Limited Edition - Top 5: Specielle Xbox Controllere i 2021 Xbox Elite Series 2 - Halo Infinite Limited Edition

2. Xbox Elite Series 2 - Halo Infinite Limited Edition

Her krydser Halo-franchiset klinger med Xbox creme-de-la-creme af controller-teknologi. Elite Series 2 er en controller for de ekstreme entusiaster - med justerbare sticks, hurtigere triggers, gummibelagte greb og mulighed for udskiftning af mange af knapperne. 

Når Halo Infinite så samtidig får lov til at kaste lidt af deres spilnostalgi ud over designet, får man måske den mest ultimative Xbox-fan-controller til dato. Der er i hvert fald ingen tvivl om, hvad Master Chief ville vælge

Halo-udgaven af Xbox Elite controller lander også i handlen 14. november 2021 - vejl. pris 1.649 kroner.

ANNONCE
Xbox Wireless controller - Aqua Shift Special Edition - Top 5: Specielle Xbox Controllere i 2021 Xbox Wireless controller - Aqua Shift Special Edition

3. Xbox Wireless controller - Aqua Shift Special Edition

Aqua-shift var en af de første imponerende Special Edition controllers fra den seneste generation. Controlleren der blev lanceret ved udgangen af august 2021 kommer med en helt unik farveskiftende blålig lakering, som praktisk talt er umulig at give retfærdighed igennem en skærm. 

Xbox Aqua Shift Edition koster 539,- kroner og er ikke helt umulig at få fingre i. 

ANNONCE
Top 5: Specielle Xbox Controllere i 2021

4. Xbox Wireless Controller - Forza Horizon 5 Limited Edition

Designerne af Forza Horizon 5-controlleren har fået lov til at gå helt amok med malerpenslen - udgangspunktet er en gul-transparent controller, som har fået et par color-splashes i signaturfarverne fra det kommende arkade-racing spil Forza Horizon 5. 

Denne limited edition controller er vild og unik i udseendet - og bliver nok ikke let at få fingre på, når den endelig lander i handlen sammen med spillet den 9. november 2021. Hvis du er heldig at finde den hos en officiel forhandler, får du den til vejl. salgspris på 579 kroner.

ANNONCE
Xbox Wireless Controller - Nickelodeon All-Star Brawl Teenage Mutant Ninja Turtles - Bundle - Top 5: Specielle Xbox Controllere i 2021 Xbox Wireless Controller - Nickelodeon All-Star Brawl Teenage Mutant Ninja Turtles - Bundle

5. Xbox Wireless Controller - Nickelodeon All-Star Brawl Teenage Mutant Ninja Turtles Limited Edition Bundle

Sidste controller på listen er min egen personlige favorit. Det er for helved' en Teenage Mutant Ninja Turtles-controller med alle drengebørns favorit Turtle Leonardo på!

Denne controller bliver praktisk talt umulig at få fingre i - det er en meget limiteret custom variant, som udloddes gennem en Xbox-konkurrence i forbindelse med udgivelsen af spillet Nickelodeon All-Star Brawl. 

Den unikke controller følger med i et bundle med en special-malet Xbox Series X-konsol, som også bærer Leonardos signaturfarver. 

Sammen med TMNT-sættet, har Xbox også et Spongebob Squarepants kit på højkant... The stuff of dreams, am I right?

ANNONCE
Del

Seneste nyt