Connery

Her er PlayStation 5 controlleren: DualSense

Næste generations controller

PlayStation har i dag afsløret det endelige design, for controlleren der sættes i søen sammen med PlayStation 5. Den hedder DualSense. 

Det er spændende, fordi det er det absolut første vi får at se, der kan give peg i retningen af design-filosofien for den kommende PS5. Sony har tidligere været ude, og fortæller hvordan den kommende controller, kommer til at byde på nogle nye og spændende features, men nu er der mere på bordet. 

ANNONCE
Her er PlayStation 5 controlleren: DualSense

PlayStation DualSense features:

- Controlleren har haptisk feedback, det betyder at du kan føle små vibrationer, med meget mere præcise og detaljeret detaljegrad end tidligere. 

- Trigger-knapperne (L2+R2) har adaptiv modstand. Det kan udviklere lege med, så men styrer triggerens modstand, som eksempelvis når man spænder en bue. 

- Indbygget mikrofon, så man kan chatte med andre spillere - uden headset.

- Share-knappen er blevet fjernet, og i stedet opstår 'Create'-knappen, hvordan den adskiller sig, har PlayStation endnu ikke uddybet.

- Designet er blevet optimeret til en mere ergonomisk formgivning - og "onde tunger", vill nok påstå, at Sony har hentet en god del inspiration fra den lige så ikoniske Xbox controller. 

Læs mere om tankerne bag funktionerne på PlayStations blog

ANNONCE
Del

Seneste nyt