Connery

Her er controlleren til ny generation af Virtual Reality på PlayStation 5

PlayStation VR sadler om

Mange havde nok forestillet sig, at PlayStation ville have kørt all-in på Virtual Reality sammen med lanceringen af PlayStation 5, hvis den moderne gaming-form havde været populær i første generation. PS VR blev ikke nævnt alt for meget - men Sony har arbejdet en del på deres Virtual Reality koncept, og nu er de første informationer begyndt at dukke op. 

PlayStation har nu løftet sløret for designet på deres fremtidige Virtual Reality controllere - der altså er på vej til PlayStation 5. 

ANNONCE
Her er controlleren til ny generation af Virtual Reality på PlayStation 5

I den nye VR-controller går PlayStation til værks med et helt nyt design - der med rod i et sfære-design, skulle give mere bevægelighed og ligge langt mere naturligt i hånden, end deres gamle VR-controller. 

De nye controllers kommer parvis - et sæt med en controller til hver hånd - og med de nye controllers, kommer også en række af de nye tilføjelser, som har gjort den mere konventionelle PS5-controller til et hit. 

PlayStation fortæller, at de nye VR-controllere både byder på adaptive triggere, haptisk feedback - og selvfølgelig analoge sticks. 

De nye controllere arbejder også med tryksensorer - der kan mærke hvor dine fingre er - uden du trykker på knapper. Dette skulle gøre det lettere for systemet, at placere dine hænder og fingre in-game, så de vises så naturligt som muligt. VR Controlleren har også indbygget tracking, der opfanges af det kommende PlayStation VR headset. 

ANNONCE
Her er controlleren til ny generation af Virtual Reality på PlayStation 5

I forbindelse med afsløringen af det nye controllerdesign, fortæller PS, at man har forventer at kunde præsentere et produkt der giver et gigantisk spring, fra den nuværende VR-teknologi - og at prototyper på det nye PlayStation VR netop nu, er på vej til spiludviklerne. Exciting stuff?

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce