Connery

Forza Horizon 5 får Rally-DLC med nye biler og ruter

Forza Horizon 5 Rally Adventure ruller snart ud på Xbox

Er du klar til at erobre de mest udfordrende rally-ruter nogensinde? Forza Horizon 5 Rally Adventure er den nyeste tilføjelse til det populære racerspil Forza Horizon 5

PlayGround Games er klar med en ny DLC til det Xbox. og PC-eksklusive spil, der udgives af Xbox Game Studio. DLC'en har fået navnet Rally Adventures, og det lanceres den 29. marts 2023.

I Rally Adventure får du muligheden for at køre i 10 nye biler, der er specialdesignet til at klare sig på de udfordrende terræner i det nye map Sierra Nueva. Du vil opleve alt fra massive støvskyer til smadrede sandveje. Der er også en række nye biomer at udforske, herunder en forladt stenbrud, et dramatisk krater og en palmeplantage, som kan smadres fuldstændigt.

Du kan vælge at slutte dig til et af tre rallyhold, som hver især har deres unikke styrker og svagheder. Horizon Raptors, ledet af Alex, er specialiseret i dirt og offroad-begivenheder. Grit Reapers, ledet af Ramiro, er mestre i at tackle de uforudsigelige natteløb på gaderne. Apex Predators, ledet af Alejandra, er specialiseret i tekniske, højhastigheds-asfaltløb. Der er otte løb, du kan køre med dit valgte hold, og du vil også kunne prøve kræfter med en række PR-stunts undervejs, før du udfordrer lederen i en episk ambassadørløb. Hvis du kan tage føringen på tværs af alle tre hold, kan du låse op for en helt ny Goliath-rute.

Forza Horizon 5 Rally Adventure har det største antal nye løb i en Horizon-udvidelse til dato, med en blanding af dirt, asfalt og udfordrende natteløb, der omfatter timede point-to-point Horizon Rally-stages og traditionelle multi-car Horizon Races. 

Forza Horizon 5 Rally Adventure udkommer på Xbox-konsoller, PC og Steam den 29 marts 2023. 

Se traileren her: 

ANNONCE
Forza Horizon 5 Rally Adventure
Del

Seneste nyt