Connery

Forza Horizon 5: The Getaway Driver

Xbox' live-action trailer trækker på populær Ted Lasso-skuespiller

Forza Horizon er uden tvivl et af de absolut største trækplastre på Xbox - særligt for fans af bilspil, med den letkørte og underholdende arkadestil - og gennem årene har mange sværget til Xbox med særligt fokus på Forza Horizon-serien. 

Derfor er det en vigtig markering, at det nye spil - Forza Horizon 5, er det første i serien der udkommer til Xbox Series S|X. 

Xbox Series-konsollerne er dog næsten lige så svære at få fingre på, som PlayStation 5 - og derfor kan Xbox-fans glæde sig over at Forza Horizon også udkommer til Xbox One og PC. 

Udgivelsen af Horizon 5 sker den 5. november 2021, hvor spillet også rammer Xbox Game Pass abonnementet - og for at markere spillets snarlige udgivelse, har Microsoft nu udgivet en live-action trailer; The Getaway Driver. 

The Getaway Driver bringer det mexicanske tema fra det kommende spil til live, med en sending lækre slæder - og bag rattet finder vi skuespilleren Cristo Fernández, som fans af Apple TV+-serien Ted Lasso (Har du ikke fået set Ted Lasso endnu, sæt i gang!) vil genkende fra rollen som den karismatiske (og ensidige) fodboldspiller Dani Rojas. 

Tjek den vilde biljagt her: 

ANNONCE
The Getaway Driver
Del

Seneste nyt

Annonce