Connery

Xbox nyeste Elite controller kan nu customiseres

Elite-controlleren er nu på Xbox Design Lab

Xbox Design Lab har efterhånden længe været en oplagt mulighed for Xbox-gamere, der ikke bare vil have det samme som alle andre - eller i det mindste have bedre mulighed for at kende forskel på Player 1 og Player 2 kontrolforholdene.

Nu er turen også kommet til den seneste Pro-controller fra Xbox; Elite Series 2. 

ANNONCE
Elite Xbox Design Lab

Gamere kan vælge mellem en milliard forskellige farver og skræddersy næsten alle de ydre dele af Elite Series 2 controlleren, herunder hoveddelen, bagsiden, D-blok, bumpers, udløserne, styrepindene og knapperne.

Det er også muligt at vælge mellem en krydsformet eller facetteret D-blok, og for første gang nogensinde i Xbox Design Lab er det muligt at skræddersy styrepindenes base og ring. Derudover kan gamere også personliggøre deres design med laserindgravering af deres navn, gamertag eller andre valgfri ord/tekster på op til 16 anslag.

Elite Series Controllers er også designet til kunne være fuldstændig skræddersyet med udskiftelige komponenter, så gamere kan spille med lige netop den opsætning, der fungerer bedst for dem.

Pris og tilgængelighed

Den nye Elite Series 2 controller starter i en pris fra 1149 kroner med specialtilpasset farveskema og komponenter via Xbox Design Lab

ANNONCE
Del

Seneste nyt