Connery

Sonos Move 2 er den nye bedste transportable højttaler fra Sonos

Sonos er klar med opgraderinger på den bærbare lydfront

Sonos seneste nyhed er nu officiel, og den nyhed er - akkurat som vedholdende rygter har forudsagt: En Sonos Move 2. 

Det er altså en opgradering til den store, transportable Sonos-højttaler, der kickstartede Sonos leg med både bærbar, og bluetooth-lyd tilbage i 2019

Den nye Sonos Move 2, er til trods for et næsten identisk udseende ikke bare en light opdatering - så lad os dykke ned i det. 

ANNONCE
Sonos Move 2 - Sonos Move 2 er den nye bedste transportable højttaler fra Sonos Sonos Move 2

En ny generations forbedringer

Sonos Move 2 har godt nok et grunddesign, der minder om den originale, men generationsspringet afsløres hurtigt for Sonos-fans, i kraft af navigationsknapperne på toppen af højttaleren, der nu er blevet lavet om til samme type af styring, som ses på forårets nye Sonos-højttalere Era 100 og Era 300. 

Det er fint nok, men de mest interessante nyheder gemmer sig indvendigt i højttaleren. 

Ligesom den første Sonos Move, er den nye designet til både at fungere som en fast wifi-højttaler, men på samme tid transportabel - og udstyret til både at kunne indgå i samspil med resten af Sonos-systemet, men også tages helt ud af wifi-signalets rækkevidde, hvor den fungerer som en transportabel bluetooth-højttaler. 

ANNONCE
Sonos Move 2 - Sonos Move 2 er den nye bedste transportable højttaler fra Sonos Sonos Move 2

Et væsentligt opgraderingspunkt er højttaler-enhederne - og den nye Sonos Move 2 er udstyret med flere enheder - blandt andt to styks dobbeltweetere, der hjælper den nye højttaler til at kunne levere en dedikeret Stereo-lyd i sig selv - noget som forgængeren kun kunne forsøge at "snyde" sig til, ved hjælp af Trueplay-tuningen. 

En anden vigtig feature i en transportabel højttaler, er selvfølgelig hvor længe den kan spille, uden at være koblet til strøm - og her er forbedringen markant - i hvert fald i følge Sonos selv; De melder at den nye Move 2 leverer op til 24 timers spilletid på batteriet, en markant forbedring i forhold til den første generation, der kunne levere op til 11 timers musik på batteriet. 

ANNONCE
Sonos Move 2 - Sonos Move 2 er den nye bedste transportable højttaler fra Sonos Sonos Move 2

Lyden og batteriet er uden tvivl de to bærende punkter, i den opgraderede Sonos-højttaler, men der er blevet plads til flere quality-of-life forbedringer.

Blandt andet er den nye ladebase blevet udstyret med et aftageligt USB-C kabel, og det er også muligt at forbipassere ladebasen, og bare koble højttaleren direkte på et strømgivende USB-C kabel. 

Samme USB-C udgang gør det også muligt for Move 2, at agerer powerbank for smartphones og lignende. 

Sonos Move 2 er  ligesom originalen bygget til at kunne håndtere et hårdere liv på farten, og det betyder at der stadig er en IP56 støv- og vandtæthedscertificering, så den ikke går til, hvis det begynder at regne til din havefest.

ANNONCE

Pris og tilgængelighed

Sonos Move 2 lanceres i farverne sort, hvid og olivengrøn. 

Move 2 vil ifølge Sonos være tilgængelig fra den 20. september 2023 - også i Danmark, til en vejledende salgspris på 3.699 kroner. 

Del

Seneste nyt