Connery

Bang & Olufsen laver farverigt samarbejde med bassisten MonoNeon

Samarbejdet markerer 10-års jubilæet for populær højttaler

Bang & Olufsen formåede tilbage i 2010'erne at revitalisere en del af deres brand med det 'ungdommelige' Beoplay, der delte forretningen op mellem de helt dyre BeoSound-produkter og de mere tilgængelige højttalere og headphones indenfor BeoPlay-lineuppet. 

Falgskibsproduktet i Beoplayserien var den store satelit-lignende højttaler Beoplay A9, der med en stor rund højttalerdisk monteret på en trefod, gik rent ind hos rigtig mange designelskere. 

Siden da fik B&O sløjfet Beoplay-brandet, men flere produkter levede videre under BeoSound-fanne, herunder A9 højttaleren, der efterhånden er 5 generationer inde, men stadig holder den samme ikoniske form. 

10 års-jubilæet markeres nu med en virkelig farverig special-variant, som det danske lydmærke har skabt i samarbejde med den grammy-vindende musiker MonoNeon. MonoNeon har arbejdet sammen med et væld af stjerneartister, heriblandt Nas, Prince og Mac Miller. 

ANNONCE
BeoSound A9 MonoNeon Edition - Bang & Olufsen laver farverigt samarbejde med bassisten MonoNeon BeoSound A9 MonoNeon Edition

MonoNeon er dog også kendt for sin ekstremt farvestrålende æstetik, der skinner rent igennem i hans soloprojekter - ikke alene på den funkede lydside - men også på de visuelle spor, som vi hidtil har set. 

Derfor rammer Beosound 9 MonoNeon edition da også helt i øjet på musikerens smag - spørgsmålet er bare, hvem den ellers rammer. 

Beosound A9 MonoNeon-edition landede hos udvalgte forhandlere den 17. januar 2024, til en vejledende pris, opgivet til 4.149 dollars (Vi kan ikke finde højttaleren på den danske shop). 

Hvis man i forvejen ejer en BeoSound A9 højttaler, er det også muligt at købe det specielle design som et cover - dette er også en begrænset vare, men sælges online hos B&O for 3.750 kroner. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt