Connery

Sony ULT Power Sound: Ult Field 7

Seriøs bærbar lyd

Helt ærligt, vi har de seneste år været store fans af danske Soundboks - og er det fortsat, når det kommer til den store transportable festhøjttaler, der kan tåle lidt af hvert. Men Sony er med deres seneste bastunge Ult Power Sound-serie kommet ind med noget, vi også ser frem til med spænding. 

Sonys Ult-serie er tydeligvis målrettet på festglade folk, med en heftig fokus på bas og transportable scenarier, og mens den nye produktserie spænder ret vidt, er der et produkt vi har valgt at zoome ind på: Sony Ult Field 7. 

Ult 7 er en kæmpestor højttaler set i forhold til din gængse transportable bluetooth-højttaler, men samtidig væsentligt mindre og mere transportabel end den tidligere nævnte danske højttaler - og det taler til et sweetspot, hvor det er let at hive en bastung højttaler med til en spontan fest - uden at skulle bøvle alt for meget med logistikken omkring det. 

ANNONCE
SONY ULT FIELD 7 - Sony ULT Power Sound: Ult Field 7 SONY ULT FIELD 7

Ult 7 er godt en halv meter bred og har en diameter på 22 centimeter - det resulterer i en relativ stor og meget cylinderformet bashøjttaler, på 6.3 kilo. Dens konstruktion er skabt til at kunne tage lidt tæsk, og alle de indbyggede funktioner er dækket af en IP67 certificering for vand- og støvtæthed. Så er de praktiske forhold ligesom ordnet. 

Høhjttaleren har en batterilevetid på op til 30 timer, er udstyret med hurtigopladning - men kan også køre med fast strøm over et 8-tals stik. 

ANNONCE
SONY ULT FIELD 7 - Sony ULT Power Sound: Ult Field 7 SONY ULT FIELD 7

Modsat andre af Sonys "festhøjttalere", ligner den ikke ved første øjekast et tivoli af en karaokemaskine, og det valgfri LED-lys er gemt subtilt ved baskanalerne og kan slukkes og tændes efter eget valg. Nu nævnte jeg karaoke-maskine - og det er Ult 7 faktisk også tænkt som. Man kan tilslutte en mikrofon og selv synge med over sangene der spilles - eller bruge inputkanalen til eksempelvis en guitar, så man også har sig en let transportabel forstærkter. 

Skidtet spiller selvfølgelig også bluetooth fra din mobil - og så er den udstyret med Sonys Party Connect - der tillader at parre op til 100 (Party-Connect understøttede) højttalere, så musik og lys kan synkroniseres til en større fest. 

Sony ULT FIELD 7 er netop lanceret til en vejledende salgspris på 4.500 kroner

ANNONCE
SONY ULT FIELD 7 - Sony ULT Power Sound: Ult Field 7 SONY ULT FIELD 7
SONY ULT FIELD 7 - Sony ULT Power Sound: Ult Field 7 SONY ULT FIELD 7
Del

Seneste nyt