Connery

SONOS Move: Sonos nye højttaler byder på alt vi har manglet fra dem

Sonos er klar med transportabel højttaler: Sonos Move

Sonos Move er navnet på den nye højttaler, som Sonos i dag har præsenteret. 

Den nye højttaler tager hul på en ny produkkategori for Sonos - og bringer en masse funktioner som mange Sonos-fans har efterspurgt: Frihed og Bluetooth. 

Sonos Move kan alt det, som en Sonos-højttaler skal kunne - den fungerer perfekt i systemet, har god lyd og integrerede mikrofoner, så stemmeassistenter som Amazon Alexa og Google Assistant kan benyttes. 

Men den er også transportabel. Højttaleren kan have en fast position i hjemmet, hvor den "bor" på en lille opladningsring, der holder enheden opladet og tilkynttet en fast strømkilde. Når man ønsker det, kan man smertefrit - og uden afbrydelser i lyden, flytte højttaleren til en anden lokation - eler udenfor, og nyde lyden fra Sonos-systemet der er tilkoblet hjemmets netvær. 

ANNONCE
SONOS Move: Sonos nye højttaler byder på alt vi har manglet fra dem

Hvis man ønsker at bringe højttaleren længere væk fra hjemmets rammer, har den nye højttaler en bluetooth-forbindelse, som man kan koble til sin smartphone eller andre afspilningsenheder. 

Sonos har arbejdet længe på at designe en transportabel højttaler, der leverer god lyd både inde og ude - og er modstandsdygtig overfor diverse påvirkningskræfter. 

Højttaleren skal kunne levere Sonos-lyd både indenfor og udenfor - to vidt forskellige lydscenarier. Derfor har Sonos videreudviklet på deres TruePlay-teknologi.

Den har indbygget accelerometer, og det betyder at højttaleren automatisk registrerer hvis den bliver flyttet, hvorefter højttaleren automatisk foretager en TruePlay kalibrering, der tilpasser lyden til den nye placering. Under demonstration foregik den proces utroligt nemt og helt uden gnidninger. 

ANNONCE

Move drives af to class-D forstærkere. Den er Airplay 2 kompatibel - indbyggede mikrofoner der understøtter voice-assistenterne Google Assistant og Amazon Alexa. Højttaleren har 10 timers batteritid - med udskifteligt genopladeligt batteri 

Sonos Move kan forudbestilles fra i dag og er tilgængelig fra 24. september til 2.999 kr.

ANNONCE
SONOS Move: Sonos nye højttaler byder på alt vi har manglet fra dem
Del

Seneste nyt

Annonce