Connery

OnePlus Nord 2 Pac-Man Edition

Oneplus teamer op med det legendariske gaming-ikon

OnePlus har for vane at dukke op med hetl specielle varianter af deres smartphones - ofte med helt unikke nye takes på designet og en god omgang ekstra-lir installeret på devicet - vi har blandt andet set det med de to OnePlus McLaren editions, som har været med til at sætte en meget høj barre for specialudgaver af smartphones, på tværs af hele branchen. 

I år er det budgetsmartphonen OnePlus Nord 2, der bliver tryllet om til en specialudgave - og det sker i samarbejde med Bandai Namco og deres velkendte Pac-Man. 

ANNONCE
Smartphonen er selvlysende og skifter design efter lysforholdene - OnePlus Nord 2 Pac-Man Edition Smartphonen er selvlysende og skifter design efter lysforholdene

OnePlus Nord 2 Pac-Man edition er ved første øjekast ikke en kæmpe afstikker i dagslys er bagsiden af telefonen nemlig prydet af en lille Pac-Man figur og et prikket mønster - men det er fordi magien i denne smartphones design først for alvor træder i karakter efter mørkets frembrud - bagsiden er nemlig selvlysende, og i mørket træder et helt andet design i karakter - med en selvlysende grøn "Pac-Man"-level. 

En anden lille detalje, er at slider-knappen på siden af smartphonen har fået samme blå farve, som spøgelserne fra Pac-Man, når de kan spises...

ANNONCE
OnePlus Nord 2 Pac-Man Edition - OnePlus Nord 2 Pac-Man Edition OnePlus Nord 2 Pac-Man Edition

Pac-Man smartphonen kommer i en specialdesignet emballage, og så er der også et special-designet smartphone-cover, ligesom man selv kan bygge en smartphone-holder med medfølgende byggeklodser. (Som minder om LEGO). 

Pac-Man on the inside

Foruden de fysiske kendetegn, kommer specialmodellen også med en del "special-edition"-software funktioner. Blandt andet har styresystemet OxygenOS fået et retrogaming-tema, dynamiske wallpapers, et specielt software-filter til kameraet og en forinstalleret version af spillet PAC-MAN 256. 

Specs

OnePlus Nord 2 Pac-Man Edition følger hardware-specifikationerne fra standardversionen af OnePlus Nord 2, med triple-kamera, 4.500 mAh batteri med hurtigopladning, og en 90 Hz skærm. 

Pris og tilgængelighed

OnePlus Nord 2 Pac-Man Edition får en vejledende salgspris på 4.099 kroner, og sælges eksklusivt på OnePlus' hjemmeside. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce