Connery

OnePlus Nord CE2: Billig mobil med ekstrem hurtig opladning

Oneplus har opdateret deres seneste budgetmodel med større kamera og bedre processor

Mens mange smartphone-entusiaster afventer en dansk lancering af Oneplus seneste flagskib, er producenten først ude med en ny budget-model i Nord-serien. 

OnePlus Nord CE 2 er en let videreførelse af OnePlus Nord 2 fra sensommeren 2021

Opdateringerne på den ny Nord CE består primært af to (vigtige) hardwarepunkter: Kameraet er blevet opdateret til et triple-setup med 64 megapixel i den primær linse og chipsettet hedder nu Mediatek Dimensity 900. 

OnePlus Nord CE2 er også mindre end sin forgænger, og er blot 7.8 mm tynd. 

ANNONCE
OnePlus Nord CE 2 - OnePlus Nord CE2: Billig mobil med ekstrem hurtig opladning OnePlus Nord CE 2

Ligesom forgængeren er smartphonen udstyret med 65 Watt SuperVOOC opladning, der muliggør en fuld opladning på 32 minutter - og det er stadig en af de features, der sjældent ses i smartphones der befinder sig i dette prislag. 

OnePlus Nord CE 2 5G er i øvrigt udstyret med en 6.43" FHD+ skærm med en opdateringshastighed på 90 Hz, den har også en af de efterhånden sjældne 3.5 mm jack-indgange og så kommer den med 8 GB RAM og 128 GB lagerplads.

 

OnePlus Nord CE 2 5G: Pris og tilgængelighed

OnePlus Nord CE 2 5G med 8GB RAM og 128 GB er tilgængelig fra d. 10. marts hos Elgiganten, Power, Proshop, Telia, Telenor og Teleselskabet 3 og OnePlus.com, men kan forudbestilles allerede fra d. 3. marts. Vejledende udsalgspris er 2.899 kr.

ANNONCE
Del

Seneste nyt