Connery

OnePlus er på vej med en tablet

Smartphone-mærket udvider

OnePlus er bedst kendt for deres smartphones, men har over de seneste år udvidet - med både earbuds og smartwatches, og om lidt har vi en ny gadget fra de rødkablede rebeller. 

Der er ikke forfærdeligt meget at gå på, men officielle OnePlus-kilder, har afsløret, at den kommende tablet hedder OnePlus Pad - og at vi kan forvente at høre mere om den til deres globale produktlancering den 7. februar 2023 - hvor også OnePlus 11 og andre nye produkter afsløres officielt. 

ANNONCE
OnePlus Pad - OnePlus er på vej med en tablet OnePlus Pad

Den eneste anden reelle information vi har om tabletten er taglinjen 'smooth without equal' - som kunne referere til et display med høj refresh-rate, hurtig processorkraft, en lækker overflade - eller selvfølgelig en kombination af det hele. 

OnePlus blev opkøbt af den kinesiske spiller Oppo i 2021, og siden da har vi set en del af Oppos træk i OnePlus' produkter - og Oppo tyder på at have store planer med OnePlus - så mon ikke man kan skele til Oppos seneste tablet, for at få et par hints om, hvad der kunne være i vente - Sidste år lancerede man Oppo Pad - en 11" tablet med 120 Hz opdateringshastighed på skærmen - og en relativ letvægtig form på 507 gram. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce