Connery

OnePlus 11 5G er blevet lanceret i Kina

OnePlus er tilbage med Hasselblad mobilkamera

OnePlus havde i forvejen annonceret en global lancering af deres nye flagskibsmodel OnePlus 11, i begyndelsen af februar 2023 - men Kina lader sig ikke vente: Den nye smartphone er netop blevet offentliggjort for det kinesiske marked - og det giver et godt blik på, hvad der er i vente for topmodeller i smartphones i 2023. 

OnePlus 11 e5G er bygget på den nyeste Qualcomm high-end mobilchip - Snapdragon 8 Gen 2. 

ANNONCE
OnePlus 11 5G og OnePlus Buds Pro 2 - OnePlus 11 5G er blevet lanceret i Kina OnePlus 11 5G og OnePlus Buds Pro 2

I forhold til sidste års Gen 1-chip, er den nye platform 35% hurtigere i processoren og 25% hurtigere på grafikken - det kommer sammen med bedre strømeffektivitet og mere AI-power. 

Det kobles med 16 GB RAM og en 6.7" 120Hz AMOLED skærm - 100 Watt lynopladning og et 5000 mAh batteri. 

På kamerafronten er OnePlus 11 udstyret med et triple-kam setup, med Hasselblad-billedtuning - den primære linse er 50 megpixel. 

Om den kinesiske OnePlus 11 5G er identisk med den globale lancering, ved vi den 7. februar 2023, hvor den globale lancering finder sted - og så kan vi også kloge os lidt i priserne. 

ANNONCE

Spændende nye ear-buds

Ved siden af smartphonen, har OnePlus også løftet sløret for et nyt sæt pro-buds, som modsat den gængse standard med en højttaler-enhed i hver bud, er udstyret med to drivers. 

Det danske højttalermærke Dynaudio har lagt navn til fintuningen af OnePlus Buds Pro 2 - systemet hedder MelodyBoost - og benytter en 11mm-driver til dyb bas, mens en anden 6mm-enhed leverer mellemtoner og klar diskant. 

Det lyder spændende - men svært at sige noget mere konkret om, før de er prøvet af i virkeligheden. 

De nye Pro-buds kommer også med adaptiv støjreducering og så holder en opladning af de nye buds helt op til 39 timer.  

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce