Connery

OnePlus 11 vender tilbage med fanelsket funktion

OnePlus teaser deres næste smartphone

Læk er så udpræget en udfordring når det kommer til nye lanceringer af særligt smartphones, at flere producenter selv er begyndt at dele ud af funktionerne for deres kommende modeller - længe inden lanceringen. 

Det gælder også OnePlus, der nu har bekræftet at deres kommende flagskibsmodel OnePlus 11 5G lanceres den 7. februar, ved et globalt lanceringsevent i Indien. 

ANNONCE
OnePlus 11 vender tilbage med fanelsket funktion

Ikonisk Alert Slider vender tilbage

OnePlus lancerede i 2022 deres ganske habile smartphone OnePlus 10 Pro, der dog er blevet kritiseret for særlig en forglemmelse: Alert Slideren. 

Alert Slideren er Oneplus-navnet for den fysiske knap, som man styrer smartphonens tilstand mellem lydløs og ikke-lydløs tilstand.

Og det kan måske lyde som en lille ting, men det er det ikke: iPhone-folk forstår dette, de har nemlig alle dage haft en fysisk knap til lydløs - men på diverse Android-modeller har der ikke været fysiske slidere i mange år - på nær hos OnePlus, og det er en af de funktioner, som fanbasen af smartphone-mærket sætter inderligt pris på. Den var der ikke i 10-modellen, men med OnePlus 11 tyder alt på, at den vender tilbage - i hvert fald hvis man lytter til teksten på denne julevideo:

ANNONCE
OnePlus Julehints
Del

Seneste nyt