Connery

Off-Whites Virgil Abloh har designet en Mercedes G-Wagon

G-Wagon, G-Wagon, G-wagon!

Mercedes-Benz køber selv ind i hype-generationens fascination af den gode gamle Geländewagen, G-Class aka G-Wagon, i et nyt samarbejde med den populære designer Virgil Abloh.

Abloh der er bedst kendt som grundlægger af tøjmærket Off-White og senest Art Director hos Louis Vuittons herrelinje, har stået i spidsen for et koncept-samarbejde, der skal forsøge at 'disrupte' forestillingen om fremtidens luksusbiler. 

Resultatet er en vanvittig spacy-inkarnation af G-klassen, der er blevet smidt helt i kælderen, og samtidig udstyret med et virvar af Ablohs typiske signaturtræk. 

ANNONCE
Off-Whites Virgil Abloh har designet en Mercedes G-Wagon
Off-Whites Virgil Abloh har designet en Mercedes G-Wagon

Mercedes-Benz' Bettina Fetzer (Vice President Marketing) udtaler om samarbejdet at "Projekt Geländewagen omkapsler perfekt Mervedes-Benz manifestering af nutidig luksus, og skubber til kreativiteten og innovativt design."

Det er første gang at G-klassen udstilles som en racerbil

Designet tager den store firehjulstrækker til en noget umage scene: Nemlig racerbanen. Bilen holdes i et meget rent design udvendigt, mens den indvendigt er helt bar, men malet i lyse farver og udstyret med enkle - iøjenfaldende detaljer. Samtidig har man fjernet de udvendige spejle og gjort bilen bredere og lavere - med et sæt heftige sportshjul, der kliner slæden helt til jorden. 

ANNONCE
Off-Whites Virgil Abloh har designet en Mercedes G-Wagon

Vi mener: Projektet ligner mest af alt et vanvittigt stylingsprojekt fra midt 00'erne, dengang da Fast & Furious var ..fedt og VMAX havde sine velmagtsdage. På en gang så utjekket og grimt, at det rent faktisk bliver fedt. Post Malone would buy. 

Se videoen fra Mercedes' præsentation herunder:

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce