Connery

Victorinox x Off-White

Samlerobjekt?

At kalde en begrænset produceret schweizerkniv fra Victorinox for et samlerobjekt er nærmest indlysende: Victorinox-knive i et væld af variationer har en meget inkarneret gruppe af fans - så selvfølgelig er alt limiteret multitool med mærket på et samlerobjekt - men lige præcis dette produkt har indbygget appeal til en anden fangruppe, nemlig inkarnerede hype-følgere af Virgil Ablohs Off-White brand. 

Denne kniv der hedder Off-White c/o Victorinox Limited Edition er ikke nogen genopfindelse af schweizerkniven - men til gengæld er den et stykke højt prissat grej, der formentlig finder gang på reseller-portaler som StockX og Ebay, til endnu højere priser. 

ANNONCE
Victorinox x Off-White

Den hvide kniv er blevet udsmykket med Off-White grafik, der repræsenterer forhistoriske værktøjer fra stenalderen, - og noget der er særligt unik ved netop denne kniv, er at de forskellige knivblade er udskåret i væsentligt andre former, end på en regulær Victorinox-kniv. 

Overfladen af kniven er udfærdiget i det naturlige harpiks-mineral komposit Corian, der ved berøring føles som sten - og er modstandsdygtigt overfor ridser og slid. 

Off-Whites take på en Victorinoxkniv produceres i 3000 nummererede eksemplarer, til en vejledende salgspris på på 3.499 kroner. 

ANNONCE
Victorinox x Off-White
Victorinox x Off-White
Victorinox x Off-White
Del

Seneste nyt

Annonce