Connery

Virgil Ablohs limiterede IKEA-kollektion: MARKERAD er landet

Se priserne på de nye indretningsitems fra den hypede designer

Allerede da folk stod i kø, for at få fingrene i det første "KEEP OFF"-tæppe fra Virgil Abloh, vidste vi, at han var på vej med en hel kollektion i samarbejde med IKEA. 

Og nu er den kollektion meget tæt på virkeligheden. MARKERAD særkollektionen kommer nemlig til salg i de danske IKEA-butikker den 1. november. 

Designeren Virgil Abloh er bagmanden bag OFF-WHITE, og jobber pt. også som artistic director for Louis Vuittons herrekollektioner. Men det afholder ham ikke fra, at indtræde i andre konstellationer, og den nye IKEA-kollektion, har et meget OFF-WHITE inspireret udtryk. 

ANNONCE

Den kommende særkollektion består af 15 produkter, der kombinerer Virgils udtryk med minimalistisk møbeldesign. 

"Jeg er enormt glad for, at MARKERAD endelig er klar til at se dagens lys, og jeg ser frem til at opleve, hvordan kollektionens hverdagsobjekter kan blive en del af folks hjem og tilføje en følelsesmæssig værdi. Det har været hele formålet med kollektionen. Kunst er ikke forbeholdt til væggen, men kan også føres videre i både stole, borde og tæpper. Så det var udgangspunktet, da jeg skabte MARKERAD kollektionen i samarbejde med IKEA," siger Virgil Abloh i en pressemeddelelse til IKEA. 

"Samarbejdet kan karakteriseres ved en særlig nysgerrighed for hinanden og en generel villighed til at afprøve nye veje og muligheder. Ved at kombinere vores tilgange til design udfordrede vi samtidig os selv til at tænke anderledes. Vi har skabt en kollektion, som jeg synes er ærlig, nutidig og bærer en række vigtige budskaber fra vores tid," forklarer Henrik Most, Creative Leader hos IKEA of Sweden.

MARKERAD bliver sat til salg den 1. november kl. 9.00 i IKEAs danske varehuse (Aalborg, Aarhus, Odense, Taastrup og Gentofte). Kollektionen sælges ikke online på IKEA.dk. - Se priserne på de forskellige produkter i galleriet. 

ANNONCE
Virgil Ablohs limiterede IKEA-kollektion: MARKERAD er landet
Del

Seneste nyt