Connery

Mercedes-AMG GLA45: 421 HK i kompakt-SUV

0-100 på 4.3 sekunder

"En frisk runde på racerbanen eller en weekendtur i bjergene med dit sportsgrej i bagagerummet: Den nye GLA 45 4MATIC+ er den sikre mester i et væld af discipliner.."

Smag på formuleringen, det er nemlig måden hvorpå Mercedes-AMG introducerer deres nye kompakte performance SUV - og vi er tilbøjelige til at tro dem. 

Bilen er på en eller anden måde en SUV, der er blevet gjort så sportslig, at den minder utroligt meget om en forvokset hot hatchback, og performancemæssigt er den også helt med.

ANNONCE
Mercedes-AMG GLA45: 421 HK i kompakt-SUV

I S-varianten tæsker den arbejdsvillige 2-liters 4-cylinders twin-scroll turbo-motor - og vi trækker vejret -  421 hestekræfter igennem systemet og ud til det intelligente firehjulstræk.

Det gør Performance SUV'en i stand til at rykke 0-100 km/t på 4.3 sekunder - og en tophastighed der er begrænset til 270 km/t. 

Samtidig smækker den nye motor også et heftigt moment igennem, med 500 Nm i feltet mellem 5000 og 5250 omdrejninger. 

ANNONCE

AMG har smidt en 8-trins AMG SPEEDSHIFT DCT automatgearkasse i.  Der er RACE-START funktion som standard - og så er der selvfølgelig også Comfort- og ECO-drivemodes, hvis man er mere behagelig i mælet. 

Mercedes-Benz tager den nye Performance-SUV med på Geneve Motor Show, den 3. marts 2020. 
 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce