Connery

Lenovo Yoga Slim 7 Carbon

Verdens letteste 14" laptop med OLED-display får premiere med Windows 11

Windows står til at rulle ud med en hel ny generation af laptops, og Lenovo har været hurtige på aftrækkeren, med annonceringen af en ultra-mobil laptop i Yoga Slim 7 Carbon. 

Den nye maskine trækker rekorden for verdens letteste 14" OLED laptop, med en vægt på 1100 gram. Den lette vægt, opnås til trods for heavy-hitter OLED-skærmen, takket være et kabinet som er konstrueret i en kombination af kulfiber og magnesium-legering, som ud over letvægts-klassificeringen også bidrager til en forholdsvis slagfast konstruktion (alt med måde) - men den har faktisk bestået en militær udholdenhedstest med MIL-STD 810H.

ANNONCE
Lenovo Yoga Slim 7 Carbon 14" - Lenovo Yoga Slim 7 Carbon Lenovo Yoga Slim 7 Carbon 14"

Typisk er den slags produkter noget mere rough udseende og og oftest i form af arbejdssmartphones og laptops, der er pakket ind i store klodser af stødabsorberende gummi. Det er der intet af her. 

Maskinen bygger på AMD Ryzen 7-chipset og kommer med enten AMD Radeon grafik eller Nvidia GeForce. 

Processorteknologien og Windows 11 hjælper også til en pæn effektivitet, og batteriet holder maskinen kørende i op mod 14.5 timer på en opladning, mens hurtigopladningsfunktionen giver 3 timers brug for 15 minutters kabling. 

OLED-skærmen på den nye Yoga Carbon er hentet fra Samsung Display, og de 14" har QHD+ opløsning (2880x1800 pixel), Dolby Vision og HDR 500. 

Maskinen understøtter op til 16 GB RAM og en SSD harddisk på 1TB - Lyden leveres fra et Dolby Atmos system.

Pris og tilgængelighed

Lenovo Yoga Slim 7 Carbon 14" lanceres først i oktober 2021 på det nordamerikanske marked til omkring 1300 dollars - mens Lenovo endnu ikke har udmeldt, hvor meget og hvornår Carbon-modellen lander i Danmark

ANNONCE
Del

Seneste nyt