Connery

Razer Blade 17 er et gamingbæst

Razer smækker deres ultimative gamerlaptop op i endnu højere gear

Den seneste udgave af den dedikerede gaminglaptop Razer Blade 17, tager herligheden et notch op. 

Razer har nemlig for første gang pakket den heftige Intel Core i9-11900H processor i en laptop, og 11. generation af i9 er lidt af en milepæl.

"Inkluderingen af Intel Core i9 markerer et punkt i Razer Blade-serien, med introduktionen af nakkebrækkende hastigheder og features i verdensklasse", fortalte Serhan Ceran, der er direktør for Entusiat Laptops hos Intel i forbindelse med annonceringen: "Vores seneste mobile CPU for entusiaster, kombineret med den exceptionelle kvalitet som Blade 17 har, skaber en brugeroplevelse der med sikkerhed imponerer på tværs af effektivitet og performance".

ANNONCE
Razer Blade 17 er et gamingbæst

Den nye Razer Blade 17 bygger videre på Razers designfilosofier, og kommer med et væld af vilde hardwaremuligheder - og denne gang også med anti-fingeraftryks beklædning, for at mindske smuds på kabinettet. 

Blade 17 introducerer også et forbedret Full HD webcam, som er endnu bedre egnet til aktuelle udfordringer - antallet af mikrofoner er hævet fra to til fire, så både videoopkald og gamechat får et løft. Razer Blade 17 kommer også med Razer Chroma RGB-baglysning i tastaturet og THX Spatial Audio-understøttelse af højttalerne. 

ANNONCE
Razer Blade 17 er et gamingbæst

Razer Blade 17 med Intel Core i9 processor kan konfigureres med 17" 4K skærm med integreret touch og en skærmhastighed på 120Hz, Geforce RTX 3080 grafikkort, 32 GB RAM og 1TB SSD - til en pris på 3.699,99 $ - Godt 23.000 kroner. Men så sidder man også med et seriøst gamingbæst!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce