Connery

Hyundai IONIQ 5 har fået danske priser

Den nye Ioniq er en af de meget interessante nye elbiler i 2021...

Hyundai har allerede haft forholdsvis god succes med deres elektriske Ioniq, og med introduktionen af Ioniq 5, tyder det på at den succes kommer til at vokse.

Den første Ioniq er, diskuterbart, ikke en ubetinget smuk bil - Men Ioniq 5 er et helt andet bæst. 

Bilen har en helt anderledes designretning og at den er konstrueret på den nye E-GMP elbilsplatform (delt med KIA) er en stor force. 

ANNONCE
Hyundai IONIQ 5 - Hyundai IONIQ 5 har fået danske priser Hyundai IONIQ 5

Lynhurtig opladning

En af de helt store udfordringer ved elbiler er selvsagt opladning og rækkevidde - og mens rækkevidden er spiselig er opladningstiden rigtig flot. Hyundai Ioniq 5 kommer med et batterisystem på 800 volt. Disse batteripakker understøtter hurtigopladning og med så lidt som 5 minutters opladning fra en 350 kW hurtigoplader, har bilen strøm til de næste 100 kilometer.

ANNONCE
Hyundai IONIQ 5 - Hyundai IONIQ 5 har fået danske priser Hyundai IONIQ 5

Danske priser: Ioniq 5

Hyundai har nu afsløret de danske priser for hele Ioniq 5 modelprogrammet - et par dage tidligere end planlagt, så dem får du her:

Hyundai Ioniq 5 58 kWh - baghjulstræk (Rækkevidde 384km WLTP)
319.995 kr - Essential-udstyrsmodel: Udstyr som 12.3" touchskærm med ny grafik, dansk navigation og Bluelink. Adaptiv fartpilot med Stop & Go, LED-forlygter til nær- og fjernlys, aktiv blindvinkel-sensor, automatisk nødbremse ved krydsovergange, en batterivarmer og varmepumpe.
349.995 kr - Advanced-udstyrsmodel: Samme som ovenstående, men med 44" Heads-up-display, økologisk læderkabine, og elbetjent bagklap.

Hyundai Ioniq 5 72.6 kWh - baghjulstræk(Rækkevidde 481km WLTP)
339.995 kr - Essential-udstyrsmodel:
374.995 kr - Advanced-udstyrsmodel:
399.995 kr - Ultimate-udstyrsmodel: 360 graders-omgivelseskamera, blindvinkel-sensor med visning i instrumentering, BOSE-lydanlæg, elektriske for- og bagsæder med hukommelsesfunktion, ventilerede forsæder med benstøtter, fikseret glastag og fjernbetjent parkering.

Firehjulstræk til 72.6 kWh - 25.000 oven i prisen.

ANNONCE
Del

Seneste nyt