Connery

Elbilproducenten Xpeng åbner sin første butik i Danmark

Endnu en kinesisk elbilbrand entrerer landet

Kinesiske XPENG har netop slået dørene op til Danmark - det sker i form af en Experience Store i Axel Towers, København. Det nyåbnede showroom er bare den tredje af sin slags i Europa, hvor væksten for elbiler i disse år er massiv.

Sammen med åbningen af showroomet er Xpeng også klar til at lancere deres første elbil i det danske marked: Det bliver XPENG P5. 

XPENG P5 er en femdørs sedan, med fokus på både teknologi og komfort. 

P5 er udstyret med en enkelt elmotor og forhjulstræk, der yder en effekt på 208 hk, (nok til 0-100km/t på 7.5 sek) og et 66 kWh batteri der giver en WLTP rækkevidde på op til 465 kilometer per opladning. Opladningen understøttes med op til 70 kW. 

ANNONCE
XPENG Copenhagen Experience Store - Elbilproducenten Xpeng åbner sin første butik i Danmark XPENG Copenhagen Experience Store

XPENG showroomet er i første omgang et udstillingsvindue hvor potentielle kunder kan komme og få et indtryk af bilen, der efterfølgende kan reserveres online. I showroomet udstilles også den øvrige produktionsmodel XPENG P7 og i en begrænset periode: XPENG X2 - en elektrisk flyvende konceptbil. 

Der er endnu ikke fastlagt danske priser. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce