Connery

Ian McKellen er klar til at genoptage rollen som Gandalf: "De skal være hurtige"

Får vi den originale Gandalf at se igen en sidste gang?

Den legendariske skuespiller Sir Ian McKellen, som har portrætteret troldmanden Gandalf i både Ringenes Herre-trilogien og Hobbitten-filmene, er langt fra klar til at lægge sin ikoniske rolle bag sig.

I et nyligt interview med BBC har den 84-årige skuespiller udtrykt sin uforbeholdne begejstring for at vende tilbage til rollen som Gandalf i den kommende film The Hunt for Gollum.

"Jeg lader ikke nogen anden tage den spidse hat og skægget på, hvis jeg kan undgå det," sagde McKellen med sin karakteristiske charme og beslutsomhed.

Han har tidligere udtalt til magasinet The Big Issue, at hans entusiasme for J.R.R. Tolkiens verden stadig er lige så stærk som nogensinde.

Når det kommer til The Hunt for Gollum, var han dog en smule mere hemmelighedsfuld:

"Jeg kan ikke afsløre mere, end at der kommer flere film, og Gandalf vil være involveret. De håber, at jeg vil spille ham."

McKellen er dog ikke udelukkende i rollen som den aldrende troldmand for nostalgien eller pengenes skyld. For ham er det en personlig kærlighed til karakteren og det univers, den tilhører.

"Hvornår? Jeg ved det ikke. Hvad handler manuskriptet om? Det er endnu ikke skrevet. Så de må hellere skynde sig," tilføjede han med et grin.

På trods af en nylig skade, som McKellen pådrog sig under en optræden i West End, der resulterede i et brækket håndled og en flækket ryghvirvel, forsikrer han sine fans om, at han ikke har planer om at trække sig tilbage fra skuespillet.

"Jeg vil blive ved, så længe benene, lungerne og sindet fungerer," sagde han med et glimt i øjet. The Hunt for Gollum, som blev annonceret tidligere i maj, vil have Andy Serkis, den oprindelige skuespiller bag Gollum, i instruktørstolen, mens Peter Jackson, der stod bag Ringenes Herre-trilogien, vender tilbage som producer.

Filmen forventes at få premiere i 2026, og McKellen har tilsyneladende ingen planer om at give Gandalf-stafetten videre foreløbigt. Yay!

ANNONCE
Del

Seneste nyt