Connery

Dolph Lundgren åbner op om sin barske brandom og sit livs fight i nyt interview

Vogue Scandinavia har sat den hærdede skuespiller i scene forud for ny dokumentarfilm

Dolph Lundgren er utvivlsomt en af 80'ernes store actionstjerner - og mens han i samtiden nok ikke blev hyldet nær så meget som sine peers Sylvester Stallone og Arnold Schwarzenegger, men Dolph-dømmet er blevet mere synligt med det seneste årtis eskapader i blandt andet Expendables-ensemble-filmene. 

Den svensk-amerikanske skuespiller er nu 66 år gammel, nygift med den 38 år yngre Emma Krokdal - og så er han på vej med en selvproduceret dokumentarfilm om en hård opvækst og rejsen mod stjernerne. Alle emner han diskuterer i et nyt interview med Vogue Scandinavia. 

I interviewet deler Lundgren åbenhjertigt ud af de traumer, der har præget ham gennem livet. "Jeg havde en hård barndom med min far, som plejede at slå mig," fortæller han. "Jeg var nok mere skadet, end jeg selv var klar over," siger han og reflekterer over, hvordan hans karrierevalg som skuespiller har hjulpet ham med at bearbejde fortiden. Havde han holdt fast i sit job som kemisk ingeniør, indrømmer han, ville hans personlige problemer sandsynligvis have været langt større – både på det personlige plan og i relationer.

Lundgren deler også en smule om hans turbulente forhold til legendariske Grace Jones i 1980'erne, inden han vender sig mod hans nye kærlighed - den 28-årige Emma Krokdal, der ligesom ham selv har taget den lange rejse fra Skandinavien for at søge lykken i Amerika. 

Interviewet er også et plug for Lundgrens kommende dokumentarfilm "Fights Worth Fighting", hvor Lundgren, der selv producerer filmen, taler ind i sine hårde kampe, flankeret af blandt andet Randy Couture, Sylvester Stallone og familien. 

Læs hele interviewet og se de eksklusive billeder fra Vogue Scandinavia her.

ANNONCE
Del

Seneste nyt