Connery

Kristian von Hornsleth har malet et gigantisk Pokémon-kort, som bortauktioneres til pokéfans

Skal du have et unikt maleri til samlingen?

Denne uge kan man få fingrene i et unikt Pokémon-kort, der er langt fra det, man normalt ser i samlekortverdenen.

Kristian von Hornsleth, den danske kunstner kendt for sin provokerende kunst, har skabt et gigantisk Pokémon-kort, der nu er klar til auktion

På lørdag den 7. september vil det enorme Pokémon-kort, malet af Hornsleth selv, blive solgt via Tradera.

Dette kort er ikke bare stort i fysisk størrelse – det er også en kunstnerisk statement. Med dimensionerne 132 x 95 cm, viser det den ikoniske Pokémon Gengar i en skala, der matcher Hornsleths stil. Maleriet bliver færdiggjort på Nordic Card Show x PokeKon, Nordeuropas største kortmesse, der finder sted i Bella Center i København i denne weekend.

Jennifer Geertsen Bro, Commercial Manager for Tradera i Danmark, udtaler: "Vi er begejstrede for at tilbyde en dedikeret fan muligheden for at eje et så unikt objekt. Et Pokémon-kort i menneskestørrelse, malet af en af dansk kulturs mest kendte kunstnere, er en sjælden chance for samlere."

Tradera har allerede etableret sig som en go-to platform for samlere af second hand Pokémon-kort, med næsten 500 kort, der skifter hænder dagligt og en samlet handel på 16 millioner årligt. Den kommende auktion vil dog tilføje en ny dimension til Pokémon-kortsamlingen. Foruden det enorme Gengar-kort vil der også være ti normalstørrelse Pokémon-kort tilgængelige, signeret af Hornsleth.

Pokémon-kort har i den grad vundet indpas på Tradera, hvor de i øjeblikket er det mest søgte emne blandt unge voksne mellem 18-24 år. 

Så hvis du er en af dem, der drømmer om at eje et stykke Pokémon-historie, så skal du gribe chancen.

Du kan se udvalget af Hornsleth x Pokémon lige her.

ANNONCE
Del

Seneste nyt