Connery

Minecraft live-action filmen har fået sin første trailer - og... Vi forventer det værste

Ny spilfilmatisering creeper sig mod biograferne

Der er gode spilfilmatiseringer og der er dårlige, en liveaction-version af det vanvittige populære spil Minecraft kan selvfølgelig gå begge veje, og mens den første trailer til den kommende film ser helt vanvittig ud, kan man selvfølgelig lade tvivlen komme til gode. 

På den ene siden har vi et ret interessant cast: Jack Black er med - han klarede ikke skærene vanvittigt godt med sin seneste spilfilmatisering Borderlands, der i skrivende stund er en af Hollywoods allerstørste flop-satsninger. På den anden side har vi The Rock Jason Momoa, og han er jo altid en stor actionknold at kigge på. En fjerdedel af Jumani-reebootets cast gør ikke en succes alene. 

Resten af rollelisten er også interessant Kate McKinnon (Barbie), Jermaine Clement (Flight of the Concords), Danielle Brooks (Peacemaker), og Stiflers Mom aka Jennifer Coolidge er alle en del af det farverige og komiske cast, der føres an af barneskuespilleren Sebastian Eugene Hansen. 

Første kig på Minecraft-filmen er specielt. Stilarten er afvigende fra spillet, og selvom filmen ser ud til at være store dele CGI, minder det ikke meget om Minecrafts egen animerede stil, der er meget mere kubisk i udseendet, end Hollywoods bud. 

Vi kan håbe at vi ikke står med en ny "Pacman"-film, men efter at have set traileren er vi i tvivl. Hvad tænker du?

ANNONCE
Minecraft Movie - Trailer
?si=8itokTiRaDbjhKsI
Del

Seneste nyt