Connery

Officiel trailer til Arcane sæson 2 er landet - klar til finalen?

Anden og sidste omgang Arcane!

Netflix og Riot Games har endelig afsløret den første fuldlængde trailer for anden og sidste sæson af den prisbelønnede animationsserie Arcane. Fans, der har ventet spændt siden sæson 1's afslutning i 2021, kan nu få et glimt af, hvad der venter i denne finale, der rammer streamingtjenesten til november.

Afslutningen af sæson 1 efterlod en massiv cliffhanger, står sæson 2 over for den udfordring at binde løse ender sammen og afslutte historien om Vi og Jinx, to af League of Legends' mest ikoniske figurer.

Konflikten mellem de to byer Piltover og Zaun eskalerer til nye højder, og Jinx's angreb på Rådet er katalysatoren til en endnu dybere krise i deres samfundslag.

Sæson 2 byder på en række velkendte stemmer, herunder Hailee Steinfeld som Vi, Ella Purnell som Jinx, Katie Leung som Caitlyn og Reed Shannon som Ekko.

Hvad sker der i traileren?

Den nye trailer til Arcane sæson 2 afslører, at konflikten mellem Piltover og Zaun er eskaleret til åben krig. Jinx’ raketangreb på Piltover-rådet i slutningen af sæson 1 ser ud til at have været succesfuldt, og Mel Medardas mor, Ambessa, presser på for endnu mere aggression fra Piltover.

Vi og Caitlyn står nu i frontlinjen som Enforcers og forsøger at fange Jinx, stoppe Shimmer og nedkæmpe Silcos' resterende tilhængere. Traileren viser også korte glimt af Ekko, Heimerdinger, Sevika og en ny Yordle-karakter med dødbringende proteser.

Den ender med en intens forsmag på det længe ventede opgør mellem søstrene Vi og Jinx, hvor deres komplekse forhold ser ud til at nå sit klimaks.

Tjek traileren ud herunder - Arcane sæson 2 lander på Netflix til november:

ANNONCE
?si=JVmnum1tBYs39TZv
Del

Seneste nyt