Connery

Bowers & Wilkins PX7 S2

B&W er klar med et nyt sæt støjreducerende hovedtelefoner der skal tage konkurrencen op mod de etablerede NC-konger

Bowers & Wilkins har gennem de seneste år arbejdet en del på at skabe et sæt vellydende og støjreducerende headphones - og årets sats skulle være deres bedste bud på det. 

Bowers & Wilkins Px7 S2 kommer med et sæt nye specialdesignet 40mm højttalerenheder, der skulle have ekstra hurtig responstid, resulterende i en musikgengivelse der gengiver alle nuancer i lyden. 

ANNONCE
Bowers & Wilkins Px7 S2 kommer i tre forskellige farver - Bowers & Wilkins PX7 S2 Bowers & Wilkins Px7 S2 kommer i tre forskellige farver

De nye højttalerenheder kombineres med en aktiv støjreducering, med en teknologi der benytter seks mikrofoner til at måle støjen fra omverdenen - for herefter at lukke den ude. 

Px7 S2 fortsætter B&W's letgenkendelige design, der formår at skille sig ud fra mængden af high-end ANC-hovedtelefoner, med et mere entusiast-præget look, der lugter af HiFi-nørderi. 

De støjreducerende headphones fra B&W kan levere op til 30 timers spilletid på en opladning - og de understøtter hurtigopladning, der med 15 minutter på ladekablet giver op til 7 timers ekstra spilletid - det er altså en anvendelig hurtigopladning. 

Pris og tilgængelighed: 

Bowers & Wilkins Px7 S2 lander i handlen hos Hifiklubben den 29. juni 2022, hvor den vejledende salgspris lyder på 3199,- kroner. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce