Connery

Første trailer til Apartment 7A fortæller prequel-historien til Rosemary's Baby

Historien før Rosemary og hendes mand flyttede ind i lejligheden.

Er du klar til at få forhistorien til en ikonisk gyserfilm?

Den længe ventede trailer til Apartment 7A er netop blevet offentliggjort, og giver et uhyggeligt indblik i prequel-filmen til Roman Polanskis gyserklassiker fra 1968, Rosemary’s Baby. Filmen er instrueret af Natalie Erika James og har Julia Garner i hovedrollen som Terry Gionoffrio - hvis hukommelsen svigter lidt på 1968'er-klassikeren, er dette navnet på den karakter fra etteren, som Rosemary og hendes mand møder i kælderen. En tidligere misbruger, som er kommet i hænderne på det ældre ægtepar i nabolejligheden.

Handlingen udspiller sig i 1965, tre år før de skræmmende begivenheder i Rosemary’s Baby, og Apartment 7A dykker dybt ned i den dystre historie om Bramford-bygningen. Garner spiller en ung, spirende danser, der efter en ødelæggende skade bliver tiltrukket af mørke kræfter, da et mystisk ældre par lover hende en chance for berømmelse. Når noget lyder for godt til at være sandt, du ved!

Nu er traileren landet!

Hvis du lige skal have genopfrisket hukommelsen på den første film, så kan du lige catche up herunder:

Rosemary's Baby er en psykologisk gyserfilm fra 1968, instrueret af Roman Polanski og baseret på Ira Levins roman af samme navn. Filmen handler om en ung kvinde ved navn Rosemary Woodhouse (spillet af Mia Farrow) og hendes mand, Guy (spillet af John Cassavetes), der flytter ind i en gammel lejlighedsbygning i New York City.

Rosemary bliver hurtigt gravid, men hendes graviditet er langt fra normal. Hun begynder at opleve mystiske og skræmmende hændelser, og hendes paranoia vokser, især i forhold til deres mærkelige naboer, Minnie og Roman Castevet. Efterhånden som graviditeten skrider frem, bliver Rosemary overbevist om, at en ondskabsfuld plan er ved at udfolde sig, og at hendes barn måske er tiltænkt en skæbne værre end døden.

Filmen udforsker temaer som paranoia, kontrol, og overtro, og den skildrer en skræmmende nedstigning i psykisk og fysisk rædsel, hvor Rosemary kæmper for at bevare sin egen identitet og sin ufødte baby fra mørke kræfter, som hun føler sig mere og mere fanget af. 

Apartment 7A får eksklusiv premiere på Paramount+ den 27. september, mens vi i Danmark må vente lidt på, at den forventeligt kommer på SkyShowtime i dansk streaming-regi.

Tjek traileren ud herunder:

ANNONCE
Del

Seneste nyt