Connery

Sofie Gråbøl joiner Mikkel Boe Følsgaard og Danica Curcic på castet til Kastanjemanden 2

Opfølgeren til den populære, danske Netflix-krimi har påbegyndt optagelserne

Kastanjemanden var et af de store krimi-hits da serien dukkede op på Netflix i 2021, men vi skal helt frem til marts 2024, hvor vi fandt ud af at Netflix havde givet grønt lys til en sæson 2 af Kastanjemanden

Nu har streaming-giganten afsløret nye detaljer om serien der beskrives som en "selvstændig efterfølger" til Kastanjemanden. 

I en pressemeddelelse der omhandler Netflix kommende danske projekter, afsløres det at Sofie Gråbøl og Katinka Lærke Pedersen slutter sig til castet på den kommende serie - og at den netop er gået i produktion. 

Den selvstændige efterfølger til Kastanjemanden får igen Mikkel Boe Følsgaard og Danica Curcic i de bærende hovedroller. 

Den officielle plotbeskrivelse fra Netflix lyder: En 41-årig kvinde findes dræbt. Da politiet i sin jagt efter gerningsmanden undersøger kvindens digitale aftryk, står det klart, at hun i månedsvis har været udsat for en voldsom form for stalking; den endnu ukendte gerningsmand har leget en ufrivillig gemmeleg med hende ved at overvåge hende i private situationer og i en lind strøm sende hende billeder og videoer sammen med en tilsyneladende uskyldig tælleremse. Hurtigt står det klart, at drabet kan linkes til en anden endnu uopklaret drabssag, hvor en 17-årig gymnasieelev et par år tilbage ligeledes var udsat for en voldsom form for stalking, inden også hun blev fundet dræbt. Fordelingsofficer fra Europol, Mark Hess, er tilbage i København og påtager sig at lede efterforskningen, sammen med sin tidligere makker Naia Thulin. Men forholdet mellem de to efterforskere er kompliceret. Efter sagen om Kastanjemanden forsøgte Hess og Thulin sig som kærester, men forholdet endte abrupt og fyldt af uforløste følelser.

Kastanjemanden 2 er baseret på en roman af Søren Sveistrup og den nye sæson består af 6. episoder. 

ANNONCE

Andre nye danske projekter på vej til Netflix

Netflix har også afsløret tre helt nye danske projekter for 2025. 
Den nye krimiserie Legenden hvor en nyrekrutteret PET-agent går undercover for at infiltrere et kriminielt miljø. Den romantiske film Mango, hvor en dansk hotelmanager forelsker sig i en spansk plantagejer. Og slutteligt en dokumentarfilm om popikonet Christopher - dokumentaren går under arbejdstitlen "A Beautiful REAL Life". 

ANNONCE
Del

Seneste nyt