Connery

Officiel trailer til det nye kapitel i true crime-serien Monster kaster lys over den notoriske Menendez-sag

Brødrene, der slog deres forældre ihjel.

Nu varer det ikke længe, før du kan få dit næste true crime-fix.

Netflix er på trapperne med sæson 2 af deres anmelderroste serie Monster, som i en række antologier fortæller nogle notoriske mordsager i USA.

Det næste på tapetet skulle have været klovnemorderen John Wayne Gacy, men rygterne viste sig at være usande - eller også kommer det først i en potentiel sæson 3.

Sæson 2 fokuserer på Menendez-brødrene, som slog deres forældre ihjel. Sagen fik meget medieopmærksomhed, netop fordi man aldrig rigtig fandt ud af, hvad motivet var.

Familien havde en kompleks historie - den ene side mener, at de gjorde det, fordi brødrene var blevet mishandlet gennem mange år af faderen.

Andre mener, at det skyldes, at de forsøgte at få fingrene i en lukrativ arv før tid.

Den nye sæson vil forsøge at belyse sagen fra alle vinkler - og den officielle trailer er netop landet. Tjek den ud nederst i artiklen!

MONSTERS: The Lyle and Erik Menendez Story får premiere på Netflix d. 19. september:

Det handlede den første sæson om:

"Monster: The Jeffrey Dahmer Story" er en kritikerrost miniserie skabt af Ryan Murphy og Ian Brennan. Serien følger den grufulde historie om Jeffrey Dahmer, en seriemorder der blev kendt som "The Milwaukee Cannibal" eller "The Milwaukee Monster". Dahmer, der terroriserede USA i slutningen af 1970'erne og begyndelsen af 1980'erne, blev kendt for sine brutale mord og kannibalisme. Serien dykker ned i hans liv, de forfærdelige forbrydelser, han begik, og de efterfølgende retslige og samfundsmæssige konsekvenser.

Serien præsenterer Dahmers historie fra flere perspektiver, herunder ofrenes familier og retsmyndighederne, der fejlede i at stoppe ham tidligere. "Monster" adresserer ikke kun de makabre detaljer af Dahmers forbrydelser, men også de systemiske fejl og sociale faktorer, der tillod hans aktiviteter at fortsætte i årevis.

ANNONCE
?si=5dC2TbHyqTGuuXpU
Del

Seneste nyt