Connery

Urbanista er klar med hovedtelefoner der selvoplader

Uendelig strøm og aktiv støjreducering?

I Sverige er det åbenbart ubelejligt, med headphones der skal oplades - det skulle man i hvert fald tro, for det svenske lydmærke Urbanista har gjort forholdsvis meget ud af, at introducere deres nye trådløse headphone, Urbanista Los Angeles, som 'verdens første selvopladende headphones'.

De nye headphones har oven i købet et labert design, og det skal man altså ikke se igennem fingre med, for elektronikprodukter der introducerer 'world firsts', har altså ikke altid det gode design med sig.

ANNONCE
Urbanista Los Angeles

De nye trådløse headphones er selvfølgelig udstyret med solceller, der er effektive nok til at samle strøm ind fra dagslys, både når man er udenfor og indendørs, hvilket egentlig er en god idé - og lyder som noget, som nogen før har prøvet, men ikke haft held til - fordi det har set lige så fjollet ud, som de der gamle solcellekasketter med propeller i... Urbanista Los Angeles ser ikke fjollede ud!

ANNONCE
Urbanista er klar med hovedtelefoner der selvoplader

At Urbanista Los Angeles kan oplades ved solcellekraft, er heldigvis ikke den eneste feature. De trådløse hovedtelefoner har op til 80 timers spilletid - og skinner solen ikke nok, kan opladningen suppleres med opladning fra et almindeligt USB-C kabel.

Oveni strømmen, er der også tænkt andre funktioner ind, hvilket betyder at LA-modellen også har fået aktiv støjreducering, ambient sound, on-ear detection (altså de pauser sig selv) og integreret Siri og Google Assistant. 

ANNONCE
Urbanista er klar med hovedtelefoner der selvoplader

Pris og tilgængelighed

Urbanista Los Angeles er kompatibel med iOS, Android og Windows, og kommer i farverne sort og guld. 

Los Angeles hovedtelefonen har en vejledende salgspris på 1.499 kroner. Så må du selv regne ud, hvor mange solcelleopladninger du skal køre, før de betaler sig selv ind. 

Urbanista Los Angeles er tilgængelig i Danmark fra 14. oktober 2021

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce