Connery

Amy Adams skildrer op- og nedture i livet som hjemmegående husmor i Nightbitch - men så bliver hun forvandlet til en hund

Traileren tager en noget drastisk drejning!

Det er sjældent, at trailers tager røven på en, men her til morgen fik vi alligevel lidt af morgenkaffen galt i halsen. 

Den officielle trailer til en ny Amy Adams-film har fundet vej til Youtube, og går under navnet Nightbitch.

2/3 af traileren viser, hvordan Amy Adams portrætterer en hjemmegående husmor, der forsøger at klare skærene med et lille barn 24/7, mens hun bakser med lidt identitetskriser.

En klassisk fortælling om, hvordan børn i er den største gave i livet - men samtidig noget, der kan få en til at gå ud af sit gode skind.

Men så .. så bliver hun forvandlet til en hund!

Ja, den havde vi ikke lige set komme - men den er dog baseret på en roman af Rachel Yoder, der fortæller en husmors historie med 'magisk realisme'.

Hun er en husmor, men somme tider forvandles hun til en hund, der løber frit om natten og udforsker sine urinstinkter. 

Vi ved ikke helt, hvilket retning vi skal forvente til filmen - enten er den en lille hyggelig rom-com-fantasy-fortælling, som bliver en klassisk feel-good-fortælling til de mennesker, der kan relatere til at føle sig fastlåst i en umulig situation. 

Eller også kan den gå Oscar-vejen og tage røven på os med et sublimt plot og en Adams, der for alvor kommer i kontakt med sit indre dyr.

Traileren kan gå begge veje - som i virkelig begge veje, på godt og ondt. Vi glæder os til at se, hvad det ender ud med.

For nu kan du nøjes med at tage stilling til, hvad du synes om konceptet - tjek traileren til Nightbitch herunder. Filmen får amerikansk premiere til december:

ANNONCE
?si=1g0jRHejr_K9gBqw
Del

Seneste nyt