Connery

Linkin Park genforenes syv år efter Chester Benningtons død med ny lyd

Linkin Park er tilbage med en ny æra.

Linkin Park er tilbage efter en pause på syv år, og fans kan forvente en ny æra med en spændende opdatering.

Mike Shinoda, Brad Delson, Dave "Phoenix" Farrell og Joe Hahn er blevet genforenet med en ny vokalist, Emily Armstrong, og en ny trommeslager, Colin Brittain, som erstatter Rob Bourdon.

Denne genforening er ikke bare et nostalgisk tilbageblik, men et bevis på bandets evne til at udvikle sig og forny sig.

Bandet har netop udgivet deres første single fra den kommende plade, "The Emptiness Machine", som du kan lytte til i bunden af artiklen.

Efter Chester Benningtons tragiske død har bandmedlemmerne været i tænkeboks, men de nye samarbejdspartnere har givet dem en ny energi og inspiration. Mike Shinoda udtaler i et interview med Complex:

"Jo mere vi arbejdede med Emily og Colin, desto mere nød vi deres verdensklasse talenter, deres selskab og det, vi skabte. Vi føler os virkelig opløftede med denne nye lineup og den livlige, energiske musik, vi har lavet sammen."

Den kommende plade, "From Zero", markerer en ny begyndelse for bandet.

Titlen henviser både til deres oprindelige bandnavn, Xero, og til den nuværende rejse, de er på.

"Følelsesmæssigt handler det om fortid, nutid og fremtid – at omfavne vores signaturlyd, men med noget nyt og fuld af liv. Det blev lavet med en dyb værdsættelse af vores nye og gamle bandmedlemmer, vores venner, familie og fans. Vi er stolte af, hvad Linkin Park er blevet gennem årene, og vi er begejstrede for den rejse, der ligger foran os," tilføjer Shinoda.

Bandet følger op på deres nyeste musik med en verdensomspændende turné, der starter i september. De vil også fejre genforeningen med en livestreamet koncert i Los Angeles.

"From Zero" vil være Linkin Parks første album siden "One More Light" fra 2017, og det udkommer den 15. november. 

ANNONCE
?si=lzGir8F8PjzdBUxA
Del

Seneste nyt