Connery

Ny sæson af Chef's Table er udelukkende dedikeret til nudler

Det ikoniske madprogram kaster sig over nudlerne.

Den anerkendte kulinariske dokumentarserie "Chef's Table" vender tilbage med en ny og spændende sæson, der har nudler som sit centrale tema. Denne sæson lover at tage seerne med på en fascinerende rejse gennem forskellige kulturer og køkkener, hvor nudler spiller en uundgåelig rolle.

"Chef's Table" er en prisvindende dokumentarserie, der blev skabt af David Gelb og sendt på Netflix. Serien blev først lanceret i 2015 og har fået stor ros for sin evne til at portrættere verdens mest talentfulde kokke og deres unikke kulinariske tilgange. Hver episode fokuserer på en enkelt kok og deres personlige rejse, samt deres passion og teknik inden for madlavning.

Siden da har der været utallige spinoffs, som ikke blot fokuserer sin tid på enkelte kokke per afsnit, men derimod dykker ned i madkulturer, lokal mad og eventyrlige madfortællinger fra hele verden.

Og nu?

Nu skal vi simpelthen have en hel sæson dedikeret til intet mindre end - nudler.

Og ja - vi danskere er måske vant til at få vores nudler fra de små, sprøde pakker, der bare lige skal opblødes i lidt kogende vand, eller et hurtigt mellemåltid med en Cup Noodles.

Men det asiatiske køkken har en vanvittig storslået historie og kultur omkring nudler i alle afskygninger - nærmest helt på højde med italienernes pastakærlighed.

Sæsonen vil igen tage afsæt i forskellige kokke, som har hver deres take på, hvordan de perfekte nudler skal laves.

Alt fra gamle familieopskrifter til Michelin-teknikker - se den første trailer herunder.

Chef's Table: Noodles får premiere på Netflix d. 2. oktober:

ANNONCE
?si=6SdNabYi9qqDIsoN
Del

Seneste nyt