Connery

Dreame Z30 gamificerer støvsugningen

Er det her verdens kraftigste ledningsfri støvsuger? Det påstår Dreame

Dreame Technology er en af de mere fremstormende brands når det kommer til husholdning, med blandt andet imponerende robotstøvsugere og plæneklipper.

Den seneste tilføjelse er ikke en robot, men derimod en håndholdt støvsuger - der efter Dreames eget udsagn er den ledningsfri støvsuger på markedet, der har den kraftigste sugeevne - og det er en stærk påstand. 

Dreame Z30 hedder vidunderet der blandt andet brillerer ved at skulle være særlig effektiv til at opsamle hår fra kæledyr, og kunne holde sig kørende i imponerende 90 minutter per opladning - i økotilstand, vel at mærke. 

ANNONCE
Dreame Z30 gamificerer støvsugningen

Kunstig intelligens hjælper med at justere sugestyrken automatisk - der sker takket være en lille sensor der registrerer størrelse og mængde af skidt og snavs. Selvsamme sensor, sender så også den data videre til et indbygget LCD-panel i støvsugeren, så du ikke en gang behover at kigge på gulvet for at se om der sker noget - det rapporterer displayet nemlig i detaljen! 

Med en vejledende salgspris på 4090 kroner er det ikke den billigste støvsuger på markedet - til gengæld er den ret spændende, hvis man er glad for gadgets. 

ANNONCE
Dreame Z30 - Dreame Z30 gamificerer støvsugningen Dreame Z30
Del

Seneste nyt