Connery

WeDoBurgers – burgers uden bullshit

Vi besøgte burger-baren i gågaden i Århus!

Vi sneg os mod hjertet af Århus for at afprøve den nye burgerjoint WeDoBurgers. Her finder man ikke nogle avantgarde nyfortolkninger af burger-konceptet eller vilde, grænseoverskridende ingredienser på menukortet – hos WeDoBurgers er det burger, for burgerens skyld. 

ANNONCE
@WeDoBurgers.dk - WeDoBurgers – burgers uden bullshit @WeDoBurgers.dk
WeDoBurgers – burgers uden bullshit

Simpelt, lækkert og billigt

Menukortet byder på tre beskedne muligheder – hamburger, cheeseburger og dobbelt-cheeseburger/dobbelt-hamburger med dertilhørende pommes frites, og det tager ikke mange sekunder, før man har besluttet sig for dagens ret. Vi fik prøvesmagt alle tre varianter og den dominerende tanke under måltiden var, at burgerne leverer varen over simpliciteten og den klassiske forståelse af, hvad en burger er.

Priserne på menu-mulighederne vækker ikke de store bekymringer for pengepungen, og selve prisniveauet lægger sig tæt op ad no bullshit-konceptet. Den største overraskelse på smagsløgene var de lækre pommes frites, som ramte den ideelle sprødhed blandet med et velkrydret, spicy miks af chili og frisk timian.  

Burgerbaren står for simplicitet og let, velsmagende mad på farten – der er nogle få stole ved indgangen med mulighed for at spise på stedet, men take-away er nok det største område af forretningen.

Det er ikke burger-stedet, man tager hen for at imponere sin date, men i stedet et oplagt tilflugtssted sammen med gutterne i alle anledninger af drengerøvs-eskapader. Uden for menukortet finder man også en lidt mere tøset udgave af burgeren, hvor man kan få sine bøffer indpakket i salatblade frem for den klassiske, bløde bolle.  Det virker som et hit hos de kulhydratsafskrækkede, men blev let og elegant sprunget over i vores smagstest. 

ANNONCE
WeDoBurgers – burgers uden bullshit

Ideelt til tømmermænd

Den mest slående tanke under måltiden var uden tvivl, at denne burger er et godt valg til en heftig omgang tømmermænd. Hvis ikke billedet af burgeren har overbevist dig allerede, så kan vi understrege, at den leverer den nødvendige dosis salt og saftighed, som kan fjerne de uheldige efternuancer af gårsdagens sprut-orgie. I modsætning til mange fastfood-restauranter rundt i gadebilledet, så leverer denne klassiske burger en eftertragtet saftighed, som balancerer mellem de fedtede nuancer og kødets dyrebare safter.

Vi blev positivt overraskede over at se skiltet, som understregede, at alle deres hakkebøffer blev medium-stegt. Ofte bliver den stakkels kværnede ko stegt til døde og efterladt på bollen med kethcup og anden smørelse som sin sidste livline i forsøget på at være saftig. Dette var ikke tilfældet hos WeDoBurgers, hvor bøffens saftighed var bevaret.

Den store favorit hos os, var uden tvivl dobbelt-cheeseburgeren, som leverer et saftigt bøf-bunkepul med dertilhørende smeltet ost på toppen og et sagte valg af grønt tilbehør.  

Overordnet set får man en burger efter forventningerne af fastfood, med kvalitet langt over den almene McDonalds-mulighed. WeDoBurgers kan anbefales til folk, som vil have burgeren i sin mest fundamentale forstand. Hangover-approved!

ANNONCE
Del

Seneste nyt