Connery

Burgere med ægte KÖD

Vi siger ikke nej til en burger skabt med kærlighed og respekt.

Vi er helt pjattede med god mad! Derfor var det selvfølgelig selvskrevent, at vi skulle en tur på et af vores favoritsteder i Aarhus, da vi hørte, at de har fået burgere på menuen!

Stedet i tale, er selvfølgelig KöD, Skolegades smagfulde steakhouse - Der endnu ikke er bukket under for vegetariske klager.. 

ANNONCE
Burgere med ægte KÖD

KöD Burger

KöD burgeren er lavet med respekt for burgerkenderen! Hakkebøffen er lavet af restaurantens egen blanding af kvalitetsudskæringer, der stammer fra østjysk jerseykvæg. Det resulterer i en smagfuld bøf, med både saft og kraft, som enhver middelmådig caféburger må kigge langt efter. Du får selvfølgelig lov til at vælge hvor stegt bøffen skal være - Jeg anbefaler medium rare, for den bedste smagsoplevelse.

Burgerbollen ser ved første øjekast, ret ordinær ud - men det er et øjekast der overrasker. Bollen har en ganske tynd, sprød skorpe, og ellers er brødet blødt og har smag. Det går overordentligt godt i spænd med det velproportionerede indhold. Burgerbollen omfavner indholdet (En burgerbolle der er så hård at den vælter indhold ud, er dødssynd!) - det både giver og skaber kærlighed, for de forskellige smagsindtryk går op i højere enhed. 

Tilsæt tykke, sprøde baconstykker, en blanding af ung salat og grønt, den obligatoriske skive ost og dressing - Ja så har du en særdeles velskabt burger, der ikke lige lader sig slå af banen.

Chili Fries.

Chili fries, er ikke bare fries. Da slet ikke hvis du besøger dette sted. KöD har sat en ære i at bruge en særdeles stærk chili, der får det til at give et par lette prik, når kartoflerne fordøjes. Vi noterede os, at den krydrede blanding, består af tørrede røde chiliflager, knust rosapeber og maldon salt. 

Hvis du er meget ked af stærke ting, skal du spise forsigtigt - men ellers er det helt bestemt en prøvetur værd.

ANNONCE
Burgere med ægte KÖD

Hvis du har planer om at frekventere KöD, skal du huske at tage et kig på deres aperitifs. Limönade ala KöD er et virkelig godt bud på en nyklassisk cocktail. Ret beset er den ganske enkelt komponeret: Vodka, hjemmelavet limonade og Angostura. I sagens natur er det en variant af en Vodka LLB cocktail. Selvfølgelig serveret i at old fashioned lowball glas, der ville gør Don Draper middagstørstig.

En perfekt burgeroplevelse på KöD, med god atmosfære, og et veloplagt personale. We salute you.

ANNONCE
KöD Århus

Type: Steakhouse

Hvor: Skolegade 21, 8000 Aarhus

Mere info: Koedaarhus.dk

Del

Seneste nyt

Annonce