Connery

En tur forbi Hot Buns i Århus

Et nærmere kig på den nye burgerjoint i smilets by

6 ud af 6 stjerner
Med rygter omhandlende gourmetburgere og venlig betjening, lagde undertegnede og et par kammerater forbi den nyåbnede burger-restaurant på Mejlgade i Århus.
I et forsøg på at afdække lidt forskelligt fra menukortet bestemmer vi os for at bestille tre forskellige burgere fra menukortet, det ender ud i monsterburgeren "The Hangover", en "Pulled Pork" sandwich og "The Bullfighter" Dertil henholdsvis twister fries og håndskårne fries - og en god stor fadøl at skylle ned med.
ANNONCE
En tur forbi Hot Buns i Århus
Hot Buns er en hyggelig lille biks, med et ganske tiltalende serveringspersonale (tjek billedet her under) Udover at være tiltalende er de ansatte også smilende og venlige, og at de imellem kunder står og hyggesnakker sammen ved baren, bidrager bare til en super stemning. Der var nemlig ikke en finger at sætte på bestillingen, som en smilende Susan K stod for... Jep, den Susan K. 
Et sted der skildrer med at servere rigtige burgere, må gerne bruge lidt mere tid end your average grillbar. Til trods for dette, gik der dog ikke andet end 10 minutter fra bestilling, til vi sad med hver vores store burger.
ANNONCE
Kilde: Hot Buns - En tur forbi Hot Buns i Århus Kilde: Hot Buns
The Bullfighter + Håndskårne fries - En tur forbi Hot Buns i Århus The Bullfighter + Håndskårne fries
Alle burgerene var pakket ind i lyst brød, i form af hjemmelavede sesamboller, der havde en let sprødhed uden hverken at være for bløde eller seje.
Jeg hoppede på Bullfighteren, der er en kombination af oksekødsbøf, chorizo, manchego ost, aioli, rødløg og salat. Desuden tog jeg også ejerskab over de håndskårne fries, der viste sig at være blandt middagens bedste valg!

Bullfighteren er en godt krydret størrelse, til dels på grund af en skive lækker chorizo og til dels grundet manchegoen. Der er ikke en finger at sætte på burgeren der gled ned hurtigere end forventet, frisk og lækker salat og løg + en smagfuld bøf, med masser af saft. Top dollar.
ANNONCE
Min ene kammerat havde kastet sig over "The Hangover"; et monster med dobbelt bøf, spejlæg, kimcetta (bacon-agtig skinke), bløde løg, svampeketchup, mayo, rødløg, salt og pommes rösti.
Normalt plejer den ganske voksne mand at kunne sætte det meste til livs, men det skulle vise sig, at The Hangover trods hans bedste hensigter, var for stor en mundfuld at tage livet af. Til trods for det personlige nederlag, han åbenlyst udsatte sig selv for, ved ikke at kunne færdiggøre en burger, var han ganske tilfreds med menuen, og cementerede hans statement ved at placere hænderne solidt på dunken.
ANNONCE
Pulled Pork med flæskesvær som pynt. Oink. - En tur forbi Hot Buns i Århus Pulled Pork med flæskesvær som pynt. Oink.
Tredje mand følte for en Pulled Pork sandwich, og det var han yderst tilfreds med. Der var nemlig også flæskesvær on the side, og hvad er bedre end gris? Gris med gris på. Manden ytrede endda at det er den bedste omgang pulled pork han har fået indtil videre. Og der siger ikke lidt. 

Hvilket bringer mig til bedømmelsen.
Kvalitet: Virkelig lækre burgere, og fritter for den sags skyld - eneste problem er at de måske er for store, men hey, det er jo ikke et problem mand.
Service: Smilende og småsnakkende behandling fra servitricerne var helt i orden, men der var også god tid til at pusle om gæsterne det tidspunkt vi var omkring.
Pris: Selve burgernes pris ligger imellem 79 og 169, så der er til både den studerende og alle os andre. En gennemsnitspris på under 200 kroner for Burger, Fries og drikkevarer er helt overkommeligt og de andre kvaliteter taget i betragtning, great value for money.
Det betyder at jeg derfor ender med at give Hot Buns den bedste anbefaling, til jer burger-aficionados: 6 Ninjaer der lige tager en madpause på sofaen.
ANNONCE
En tur forbi Hot Buns i Århus

Facts:

Hot Buns
Mejlgade 12, 8000 Århus
Tjek evt deres facebook

Bonusinfo:
Tjek billedet til højre... Hvis du altid har haft lyst til at få serveret et blowjob af Susan K, kan det nu lade sig gøre.
Del

Seneste nyt