Connery

Smugkig: Fallout-serien har fået sin premieredato

Live-action serien på det populære spilfranchise er tættere på end vi troede

Prime Video har udgivet de første still-billeder fra deres kommende storsatsning, en live-action adaption af Bethesda-spilserien Fallout. 

Det postapokalyptiske spilfranchise repræsenterer et af de absolut mest populære Action-rollespil over de seneste årtier, og derfor er det et af de projekter, der kommer med en indbygget fanbase - men også ekstremt høje forventninger. 

Fallout er nu blevet bekræftet af Prime Video, til at lancere den 12. april 2024. 

ANNONCE
Lucy (Elle Purnell) og Overseer Hank (Kyle MacLaughlin) i Vault 33(?) - Foto: Prime Video - Smugkig: Fallout-serien har fået sin premieredato Lucy (Elle Purnell) og Overseer Hank (Kyle MacLaughlin) i Vault 33(?) - Foto: Prime Video

Hvad handler Fallout serien om?

Fallout er en fortælling om hvad man har og ikke har, i en verden hvor der næsten ikke er noget tilbage at få. Fortællingen sættes i scene i USA, 200 år efter en atom-apokalypse. Apokalypsen har få mennesker overlevet, takket være fallout-bunkere, men efterhånden som ressourcerne slipper op og nysgerrigheden bliver for stor, dukker menneskene op til overfladen i "The Wasteland", en verden der er opstået i ruinerne af, hvad menneskeheden efterlod. 

Plottet er den eneste officielle beskrivelse på nuværende tidspunkt, og er en vag omgang, der kunne passe på et hvilket som helst Fallout-produkt. Måske er det en god ting.

ANNONCE
Fallout - Foto: Prime Video - Smugkig: Fallout-serien har fået sin premieredato Fallout - Foto: Prime Video

Er Fallout direkte baseret på en eksisterende Fallout historie?

Nej. Den nye Fallout-serie dykker ned i overlevere fra Vault 33. Det er endnu uudforsket territorie, og hverken Fallout, Fallout 2, Fallout 3, Fallout: New Vegas, Fallout 4 eller Fallout 76 er dykket ned i den specifikke bunker. 

Altså kan vi forvente en ny original Fallout-fortælling, sat i scene i det etablerede univers.

Hvem laver Fallout?

Nolan er i spil. Ikke Christoffer, men hans lillebror Jonathan Nolan. Nolan har sammen med hustruen Lisa Joy blandt andet orkestreret de første sæsoner af HBO's Westworld, og det er ægteparrets produktionsselskab Kilter Films, der står bag den kommende Fallout serie. 

Spilstudierne Bethesda og Bethasda Softworks, agerer konsulenter og rådgivere, med Todd Howard og James Altman i spidsen. 

ANNONCE
Ella Purnell som Lucy - Foto: Prime Video - Smugkig: Fallout-serien har fået sin premieredato Ella Purnell som Lucy - Foto: Prime Video

Hvilke skuespillere er med i Fallout?

Sammen med informationer om Prime også frigivet en række af seriens skuespillere sammen med karakterbeskrivelser af de bærende karakterer.  Serien har Ella Purnell (Yellowjackets), Walton Goggins (The Hateful Eight) og Aaron Moten (Emancipation) på i de bærende roller, mens vi også stifter bekendtskab med Moisés Arias (The King of Staten Island), Kyle MacLachlan (Twin Peaks), Sarita Choudhury (Homeland), Michael Emerson (Person of Interest), Leslie Uggams (Deadpool), Frances Turner (The Boys), Dave Register (Heightened), Zach Cherry (Severance), Johnny Pemberton (Ant-Man), Rodrigo Luzzi (Dead Ringers), Annabel O'Hagan (Law & Order: SVU) og Xelia Mendes-Jones (The Wheel of Time). 

  • Ella Purnell spiller "Lucy". Lucy er en optimistisk Vault Dweller med en amerikansk "can do"-ånd. Hendes fredelige og idealistiske natur bliver sat på prøve, når folk gør hendes kære fortræd.
  • Aaron Moten spiller "Maximus". En ung soldat, der skjuler sin tragiske fortid, mens han tjener i en militaristiske gruppe Brotherhood of Steel. Han tror på det ædle i broderskabets mission om at bringe lov og orden til ødemarken - og vil gøre alt for at fremme deres mål.
  • Walton Goggins spiller "The Ghoul". The Ghoul overlever i ødemarken som dusørjæger. Han er pragmatisk, hensynsløs og skjuler en mystisk fortid.
  • Kyle MacLaughlin spiller "Overseer Hank". Hank er opsynsmand for Vault 33 og Lucys far. Han er ivrig efter at ændre verden til det bedre.
ANNONCE
"Fallout" - Foto: Prime Video - Smugkig: Fallout-serien har fået sin premieredato "Fallout" - Foto: Prime Video

Er Primes Fallout-serie tro mod spillene?

Det er tidligt at fælde dom over, hvor tæt den nye live-action serie er på sit forlæg. Men rent æstetisk rammer de en del rigtigt, i de første still-billeder fra optagelserne. Vault-uniformerne og atmosfæren fra vaultet ser helt rigtigt ud. Vault-boy afbillederne på armen af Vault-folkene er også den helt rigtige. 

På tre af billederne får vi også syn for at militsen "Brotherhood of Steel" er afbilledet rigtigt tro - de kæmpemæssige mekaniske rustninger er på plads - og det samme gælder det kæmpe luftskib, der nærmest er en direkte kopi af skibet "The Prydwen" fra Fallout 4. 

Walter Goggins gengivelse af et Ghoul, er også helt i vinkel! 


Er Ron Perlman med i Fallout?

Ron Perlman er en legendarisk stemme i Fallout-regi. Skuespilleren stod for fortællerrollen, med monologer og afslutninger i spillene Fallout 1-3, New Vegas og Fallout 76. 

Desværre er han ikke på rollelisten til den nye serie på nuværende tidspunkt - men det ville være en episk overraskelse til garvede fans af serien. 

War. War never changes. 

ANNONCE
Walter Goggins som Ghoul - Foto: Prime Video - Smugkig: Fallout-serien har fået sin premieredato Walter Goggins som Ghoul - Foto: Prime Video
Brotherhood of Steel luftskib modelleret efter "The PRydwen" fra Fallout 4 - Foto: Prime Video - Smugkig: Fallout-serien har fået sin premieredato Brotherhood of Steel luftskib modelleret efter "The PRydwen" fra Fallout 4 - Foto: Prime Video
Walter Goggins som Ghoul - Foto: Prime Video - Smugkig: Fallout-serien har fået sin premieredato Walter Goggins som Ghoul - Foto: Prime Video
Del

Seneste nyt

Annonce